Flotte forhold i lysløypa

Skiutvalget melder om fine muligheter til å prøve skia i den nye lysløypa. Tråkkemaskina er jevnlig igang med sporlegging, og i den brede traseen er det god plass til både «skøytere» og skiløpere i klassisk stil! Det vises traktorspor enkelte plasser, men etter all snøen som har fallt den siste uka er ikke dette noe stort problem lenger.

Lysene på parkeringsplassen tennes ved mørkets frembrudd, mens det er mulig å tenne løypa fra kl. 15:00. Om ingen har vært der før deg og løypa er mørklagt, er det bare å trykke på den grønne knappen på infotavla for å tenne lysene. På denne måten slipper man at lysene står på når ingen bruker løypa.
Lysene i løypa slukkes automatisk kl. 22:00, og på parkeringsplassen kl. 23:00.

Mer info om lysløypa og skiforholdene her finner du på Facebook-sida til Frosta IL Ski.

Flotte forhold i den nye lysløypa. Foto: Elin Myrholdt.
Flotte forhold i den nye lysløypa. Foto: Elin Myrholdt.
Her er det god plass til alle som vil ut på ski! Foto: Elin Myrholdt.
Her er det god plass til alle som vil ut på ski! Foto: Elin Myrholdt.

Legg inn en kommentar