Ingen mjuke fiolina

Bjarne Brøndbo

Som vi trønderan veit; Bjarne Brøndbo er en artist med et stort repertoar! Selv om han først og fremst er kjent som sanger i DDE og forfører på scenen har han flere strenger å spille på. MANGE flere…

Som skuespiller bidro han til at Trøndelag Teater fikk tidenes suksess med forestillingen “Purpur og gull”. Og med plateutgivelsen Salmer på ville veier viste Bjarne Brøndbo at han er i stand til å vekke følelser hos publikum og nå ut til hjertene deres. Albumet fikk strålende mottakelse av presse og publikum. Det samme gjorde kirketurneene i etterkant.

I Magnushallen på Frosta skal du få møte Bjarne Brøndbo i konsertforestillingen ”Ingen mjuke fiolina. En forestilling med sang og verbale krumspring. Her skal Kjærligheten –hverdagskjærligheten, og mannens rolle i denne presenteres med sårhet og ærlighet i skjemt og alvor. Med lune kommentarer, betraktninger og små anekdoter om tekstene og historiene bak, lover vi deg en helstøpt aften.

Det finnes noen sanger i den norske sangboka som har slått rot i den norske folkesjela. Sanger som har vokst ut av den sammenhengen de opprinnelig var skrevet i og inn i hode og hjerte til folk i alle leirer. Noen av disse skal Bjarne presentere i denne nære og intime enmannsforestillingen.

Du skal få noen av de fineste hverdagsbeskrivelsene i sanger som blant annet ”Vinsjan På Kaia”, ”Du E Nydelig” samt tolkninger av nesten-salmer som blant annet ”Jørgen Hattemaker” og ”Va Det Du Jesus”.

Og kanskje blir det også tid til allsang..?

Det er noe med Bjarnes evne til å formidle tekster, de når helt inn…

Billetter kjøper du hos Kultar eller på Coop Extra på Frosta eventuelt Coop Mega Verdal, Festiviteten Levanger eller Dampsaga Kulturhus Steinkjer.

 

Legg inn en kommentar