Håndballkamper i Frostahallen på morsdagen

Stormen Ole medførte at lørdagens håndballkamper i Frostahallen ble avlyst. Heldigvis roet været seg slik at man kunne gjennomføre det oppsatte programmet dagen etter. Kampene endte med følgende resultat:

• Frosta – Remyra 11 – 14 (Jenter 12)
  • Frosta – Ogndal 19 – 22 (Kvinner, 4. div)

Med uavgjort-resultatet fra bortekampen mot Ogndal i minnet var Frostas damelag ute etter å ta hjem seieren denne gangen på selveste morsdagen.

Med fire kjappe contringer og et straffekast var det imidlertid gjestene som kom best igang. Så våknet endelig frostingene og fikk kjempet seg til flere gode innspill og scoring fra strek og kant.

Midtveis i omgangen hadde Frosta karret seg opp på en knapp ledelse, og til tross for utvisning klarte de nesten å holde på dette fram til pause hvor måltavla viste uavgjort 13 -13.

Temperaturen blant spillerne steg kraftig noen hakk i første del av andre omgang, og spillet bar til tider mer preg av å være en brytekamp enn håndball!

Kampen roet seg deretter litt. Lagene fulgte hverandre tett og vekslet på å lede an. Frostadamene serverte veldig godt keeper- og forsvarsspill i siste del av omgangen, men da målene uteble var det Ogndal som festet grepet på kampen. Frostingene måtte til slutt se seg slått på hjemmebane 19-22.