Torgdag på Frosta

Myldreplassen foran Kiwibygget på Alstadjordet passet perfekt for dagens lokale torgdag. Og når sola endelig tok tak og fikk fram sommerfølelsen ble også rammen rundt torgdagen riktig så bra!

Mange lokale utstillere på torgdagen
Mange lokale utstillere på torgdagen

Mange lokale utstillere fikk vist fram sine produkter, og basert på publikumsinteressen må en kunne si at dette tiltaket uten tvil ble en suksess som fortjener å bli fulgt opp. Kanskje kan dette være starten på et lokalt «Bondens marked» på Frosta?

Torgdag på Frosta slo an!
Torgdag på Frosta slo an!

Kundegrunnlaget på sommers tid ser absolutt å være tilstede. Og med enda flere tilbydere av det som Frosta kan by på av egenproduserte produkter vil nok dette kunne være et kjærkomment innslag både for frostinger og bygdas mange tilreisende. Vi håper dette utvikler seg videre!

Sol og torgdag - god kombinasjon!
Sol og torgdag – god kombinasjon!

Én kommentar til “Torgdag på Frosta”

Legg inn en kommentar