Lokal bygdefiberkomite for område 3

Salget av kontrakter for tilknyttning til fiberbredbånd i område 3 (indre del av Frosta) er godt igang!

bredband

Som for de andre utbyggingsområdene er det også her opprettet en lokal bygdefiberkomite. Følgende har takket ja til å bli med i komiteen:

Komiteens medlemmer kan kontaktes av de som har spørsmål rundt utbyggingen i område 3.

Den lokal bygdefiberkomiteen sørger for signering av grunnrettsavtalene med grunneierne som blir berørt av gravingen. Og i tillegg bistår de med å engasjere folk til å bli med på dugnadsgraving i sitt område, samt organisere dugnadsarbeidet. Dette innebærer legging av rør, søketråd, band og pussing av grøft. Og som vanlig på en god dugnad trengs det også folk til å stille med kaffe! Så her er det bare å trå til og bistå med det en kan best!

fiber

 

Bygdefiberprosjektet på Frosta har høstet mange godord fra abonnenter i område 1 som nå har fått koblet seg til fibernettet. Opplevelsen av høyere netthastighet er formidabel! Oppkobling av område 2 vil starte vår/sommer 2016 – her har man så langt solgt omtrent 170 kontrakter. Om et drøyt år kan vi altså håpe på at hele Frosta er tilknyttet denne digitale motorveien som forhåpentligvis kan tilføre bygda nye muligheter på mange vis!

ntelogoweb300

Én kommentar til “Lokal bygdefiberkomite for område 3”

Legg inn en kommentar