Anveig mottok 4H-plaketten

Sist helg møtte vel 30 ungdommer til utdeling av 4H-plaketten ved Steinkjer Rådhus. I år var Anveig Kvamme eneste frosting blant mottakerne av plaketten som bevitner vel gjennomført 4H-program. Etter sju år (junior og senior) med prosjekter, leirer, kurs og klubbarbeid er disse ungdommene ferdig som 4H-medlemmer. Plaketten er i så måte et symbolsk vitnemål som kan være gull verdt ved senere jobbsøking.

Frosta 4H har i mange år vært en av de aller største klubbene i landet. Og mange har gode minner fra både fylkes, lands- og aspirantleirene som har blitt arrangert på Tautra de siste årene. Leirliv knytter vennskap, nettverk og samhold mellom ungdommer som de tar med seg videre. Klubb- og prosjektarbeid gir verdifull kunnskap om styrearbeid og det å arbeide mot et mål.

4H-ungdommer fra hele Nord-Trøndelag samlet til utdeling av 4H-plaketten ved Steinkjer Rådhus. Ordfører fra Frosta Trine Haug sto for selve utdelingen – hun har også lang og aktiv  fartstid innen 4H.

Anveig har vært innom ulike prosjekter på veien, alt fra katt og kort, smykker, baking, form og fantasi til drill, fotografering og gjør klubben din synlig. Plaketten har de to siste årene vært et mål i seg selv etter at det ble færre medlemmer på egen alder. Vi gratulerer med godt gjennomført arbeid!

Anveig Kvamme med plaketten etter fullført program i Frosta 4H

Legg inn en kommentar