Bygg & Anlegg

Klikk på annonsene for å finne mer info!

rormesteranweblogo
Rørmesteran er et Frostafirma med 5 utdannede rørleggermestere. Vi tar på oss små og store oppdrag innen varme og sanitær.
Holmen Park & Anlegg AS er en mesterbedrift på Frosta med mesterbrev som anleggsgartner. Holmen Park & Anlegg AS tilbyr tjenester innen prosjektering, planlegging og utførelse av park, hage og anlegg. Dette innebærer blant annet legging av belegningsstein, oppsetting av muring, forblending av murer, bygging av utendørs trapper, plenlegging, planting av trær og busker, oppsetting av gjerder, trefelling, stubbefresing, grunnarbeid, brøyting, strøing og kosting av veier. I tillegg leveres vedlikeholdstjenester av parkanlegg.
Holmen Park & Anlegg AS er en mesterbedrift på Frosta som tilbyr tjenester innen prosjektering, planlegging og utførelse av park, hage og anlegg.  I tillegg leveres vedlikeholdstjenester av parkanlegg.
Rørleggerbedrift som utfører alle typer oppdrag innen sanitær og varmeanlegg.
Rørleggerbedrift – utfører alle typer oppdrag innen sanitær og varmeanlegg.
Frosta Byggservice har lang erfaring innen tømrerbransjen, og leverer oppføring av hytter, tilbygg, nybygg, garasjer, restaurering, med mer. Tegninger og forhåndskalkyler.
Frosta Byggservice har lang erfaring innen tømrerbransjen, og leverer oppføring av hytter, tilbygg, nybygg, garasjer, restaurering, med mer. Tegninger og forhåndskalkyler.
fosslilogoweb300
Fossli as tilbyr det meste innen torv- og jordprodukter. Produktutvalget er stort og omfatter blant annet torvtak, blomsterjord, smågristorv og jordblandinger til gressmatter.
frentannonse
Frosta Entreprenør besørger graving, transport, sprengning, pukk og entrerpriser.
weblogo-lein-nilssen
Byggefirma – nybygg, tilbygg, restaurering og ombygging.

 

Frosta Maskinutleie

Frostatorv

Hagerup Rør- og Sveiseteknikk

Mags Frosta

Skarsbakk Transport

Thor Johnsen Bygg

Vinge Maskin

Winges Service

Fånes Hyttetomter

Landshaug Frosta

Nettinngangen til Frosta!