Bygg & Anlegg

Frostaguiden gir deg oversikten! Klikk på annonsene for å finne mer info om tjenestene!

Holmen Park & Anlegg AS er en mesterbedrift på Frosta med mesterbrev som anleggsgartner. Holmen Park & Anlegg AS tilbyr tjenester innen prosjektering, planlegging og utførelse av park, hage og anlegg. Dette innebærer blant annet legging av belegningsstein, oppsetting av muring, forblending av murer, bygging av utendørs trapper, plenlegging, planting av trær og busker, oppsetting av gjerder, trefelling, stubbefresing, grunnarbeid, brøyting, strøing og kosting av veier. I tillegg leveres vedlikeholdstjenester av parkanlegg.
Holmen Park & Anlegg AS er en mesterbedrift på Frosta som tilbyr tjenester innen prosjektering, planlegging og utførelse av park, hage og anlegg.  I tillegg leveres vedlikeholdstjenester av parkanlegg.
Rørleggerbedrift som utfører alle typer oppdrag innen sanitær og varmeanlegg.
Rørleggerbedrift – utfører alle typer oppdrag innen sanitær og varmeanlegg.
Stene Tømrerservice AS besørger alt av tømrertjenester. Nybygg, tilbygg, restaurering og ombygging. Ta kontakt for en uforpliktende prat.
Frosta Byggservice har lang erfaring innen tømrerbransjen, og leverer oppføring av hytter, tilbygg, nybygg, garasjer, restaurering, med mer. Tegninger og forhåndskalkyler.
weblogo-lein-nilssen
Byggefirma – nybygg, tilbygg, restaurering og ombygging.

fosslilogoweb300

Frent

Hagerup Rør- og Sveiseteknikk

Skarsbakk Transport

Vinge Maskin

Winges Service

Nettinngangen til Frosta!