Mat & Overnatting

Frostaguiden gir deg oversikten! Klikk på annonsene for å finne mer info om mulighetene!

Servering

varrescafeweb300
Vårres Cafe tilbyr oppsmurt- og varmmat, takeaway og catering. Restauranten finner du i Frostasenteret.

Arntzen Bakeri

Klostergården

Viva Italia Frosta

Overnatting

valbergslektsgaardlogoaniwe
Overnatting tilbys på Gårdshotellet som har 23 trivelige dobbeltrom med bad. Alternativt kan man overnatte i håndlaftede tømmerhytter på nordsiden av gården med fantastisk utsikt over Tautra og Trondheimsfjorden.
Ved innseilingen til idylliske Vågen ligger Korsnes camping med 87 faste plasser, 3 utleiehytter, småbåthavn og lekeplass. Kort avstand til Kvitsandvika – kommunal badestrand, og Frosta golfklubb med 6-hulls bane samt driving range.
Campingplass idyllisk plassert ytterst på spissen av Frosta med 250 faste plasser - alle med utsikt til sjøen, og døgnplasser rett ved strandkanten. Utleie av 5 flotte leiligheter med alt utstyret du trenger for en komfortabel ferie. I tillegg finnes "Hauganstua" - utleielokale med moderne kjøkken og kapasitet på opptil 50 personer, egnet for møter, selskap, seminar og kurs / konferanse.
Campingplass idyllisk plassert ytterst på spissen av Frosta med 250 faste plasser – alle med utsikt til sjøen, og over 50 døgnplasser med strøm rett ved sjøkanten. Utleie av 5 flotte leiligheter og «Hauganstua» – lokale med moderne kjøkken og kapasitet på opptil 50 personer, egnet for møter, selskap, seminar og kurs / konferanse. Minigolf med 12 baner og flott turterreng tilknyttet Frostastien.
Campingplassen ligger på nordsiden av Frosta like ved strandkanten. Orsand er omfavnet av vakker natur på alle sider og har gode turmuligheter i nærområdet med blant annet Frostastien. Her kan du sitte og nyte stillheten en sen sommerkveld samtidig som du ser sola gå ned bak Leksvikfjellene. Campingen har 90 faste plasser og 10 plasser med strøm for døgnturister.
Camping med både fastplasser for vogn og korttidsplasser med plass for telt, vogn eller bobil. Utleie av hytter. To sandstrender godt egnet for bading. Flytebrygge med mulighet for å legge til med egen båt. Lekeplasser med trampoliner og lekeapparater samt en liten fotballbane. Resepsjon, kiosk og servicebygg.
Hyttetomter og nøkkelferdige hytter til salgs like ved Fånestangen småbåthavn på nordre side av Frosta med fantastisk utsikt mot Leksvik, perfekt for strålende solnedganger! Feriehus til leie tilbys også.

Klostergården

Hyndøya Camping

Øra Bobilcamping

Frosta Fjordbuer

Vigtil Gård

Oldervik Herberge

Landshaug

Selskapslokaler

Valberg Slektsgård tilbyr fasiliteter for kurs og konferanse, og kan ta i mot opp til 150 deltakere. På låven finnes en stor festsal som kan deles ved behov. Her finnes trådløst nettverk, prosjektor og lerret til din disposisjon. I tillegg til låvebaren øverst på låven er det også mindre møterom/grupperom med en fantastisk utsikt over Tautra og Trondheimsfjorden.

Brannhaugen Skytterhus

Myraunet Gård

Folkheim Samfunnshus

Nettinngangen til Frosta!