Mat og overnatting

Klikk på annonsene for å finne mer info!

varrescafeweb300
Vårres Cafe tilbyr oppsmurt- og varmmat, takeaway og catering. Restauranten finner du i Frostasenteret.
Campingplass idyllisk plassert ytterst på spissen av Frosta med 250 faste plasser - alle med utsikt til sjøen, og døgnplasser rett ved strandkanten. Utleie av 5 flotte leiligheter med alt utstyret du trenger for en komfortabel ferie. I tillegg finnes "Hauganstua" - utleielokale med moderne kjøkken og kapasitet på opptil 50 personer, egnet for møter, selskap, seminar og kurs / konferanse.
Campingplass idyllisk plassert ytterst på spissen av Frosta med 250 faste plasser – alle med utsikt til sjøen, og over 50 døgnplasser med strøm rett ved sjøkanten. Utleie av 5 flotte leiligheter og «Hauganstua» – lokale med moderne kjøkken og kapasitet på opptil 50 personer, egnet for møter, selskap, seminar og kurs / konferanse. Minigolf med 12 baner og flott turterreng tilknyttet Frostastien.
asholmen
Camping med både fastplasser for vogn og korttidsplasser med plass for telt, vogn eller bobil. Utleie av hytter. To sandstrender godt egnet for bading. Flytebrygge med mulighet for å legge til med egen båt. Lekeplasser med trampoliner og lekeapparater samt en liten fotballbane. Resepsjon, kiosk og servicebygg.
valbergslektsgaardlogoaniwe
Overnatting tilbys i håndlaftede tømmerhytter på nordsiden av gården med fantastisk utsikt over Tautra og Trondheimsfjorden. Selvbetjent grønnsaksutsalg med sesongens grønnsaker fra egen produksjon og fra omkringliggende gårder på Frosta.

 

Frosta Fjordbuer

Klostergården

Myraunet Gård

Åsholmen Camping

 

Nettinngangen til Frosta!