Villmarkskveld med Jens Kvernmo

Jens Kristian Kvernmo kommer til Frosta 24.januar! Frostaporten og Neset FK innbyr til Villmarkskveld i Magnushallen med utstillere innen jakt, fiske og friluftsliv, mat- og kaffekos samt foredraget til Jens Kvernmo som hovedattraksjon – «Jakten på et vilt liv»!

La deg inspirere av Jens sine eventyr. Mannen bak NRK-suksessen «Vinterdrømmen», vinner av reality-serien «Alene», kåret til både årets villmarking og årets tv-personlighet i 2018!

Friluftslivet er for alle, uansett alder, kjønn, form og fasong. I friluftslivet finner vi alle utfordringer og mestring, og ikke minst opplevelser for livet. La deg inspirere til å følge dine drømmer!

Tid

Torsdag 24. januar 2019 kl 18:00

Sted

Magnushallen, Frosta

Billetter

Billettpriser foredrag Jens Kvernmo

 • Voksne kr 270,-
 • Barn (tom 15 år) kr 210,-

Billetter selges via kultar.no eller

 • Frosta: Coop Extra Frosta på Frostasenteret
 • Levanger: Narvesen, Magneten og Sørby Handel, Ekne
 • Verdal: Coop Mega og Vuku
 • Inderøy: Coop Straumen og Mosvik
 • Steinkjer: Narvesen, Amfi

Program

 • 18:00 Utstillere åpner stand. Mat- og kaffesalg.
 • 18:45 Innslipp Magnushallen.
 • 19:00 Jens Kvernmo «Jakten på et vilt liv» del 1.
 • 19:45 Pause. Mat- og kaffesalg. Mingling med utstillere.
 • 20:45 Jens Kvernmo «Jakten på et vilt liv» del 2.

Servering

Neset Fotballklubb står for mat- og kaffesalg fra kjøkkenet i 2.etg på Magnushallen. Her kan du få smake  «Frostakebab» – naturlig, ujålete kvalitetsmat rett i handa fra Frosta!

Utstillere

Følgende utstillere deltar på arrangementet. Klikk på annonsene for å lese mer om hver enkelt:

Jens Kvernmo

Med inspirasjon fra pelsjegerlivet til Helge Ingstad og inderlig kjærlighet til naturen, er Jens Kvernmo i dag en av Norges mest dedikerte friluftsmennesker. Fra tidlig alder, og gjerne sammen med sin morfar, har han egnet livet sitt til jakt, fiske og friluftsliv.

Jens har tidligere vært i norgestoppen i feltskyting. Han har vært skarpskytter i Afghanistan, og har flere perioder og overvintringer som jeger, fisker og fangstmann, både i Nord-Sverige, Skjækerfjella og i Sylan.

Dette har blant annet resultert i NRK-serien «Vinterdrømmen» som fikk meget god mottagelse. Jens var også å se i den første norske sesongen av «Alene», der det gjaldt å holde ut lengst i den norske villmarka. Jens fikk god nytte av sine friluftskunnskaper, fiskeferdigheter og evne til å klare seg alene på tur, og ble soleklar vinner blant 10 deltagere.

I januar er han  igjen aktuell i en ny NRK-serie som tar for seg siste års ekspedisjon – 3 måneders hundespanntur fra Finnmark til Trøndelag.

Gjennom å kombinere urmenneskets hang til vandring, jakt, fiske og utforsking med dagens løsninger for formidling (foto, film, drone), gir han oss uforglemmelige historier og beskrivelser av både menneske og natur. Når vi i tillegg får innblikk i «einstøingens» damejakt og selvransakelser, blir dette et foredrag som veksler mellom nærhet, storhet, ensomhet og fantastiske naturopplevelser.

Se mer om Jens Kvernmo her:

Følg Facebook-arrangementet og bli oppdatert på info fram mot Villmarkskvelden.

Altså hvor fin er de to favorittene her😍 Altså hvor fin er de to favorittene her😍
Weekend-Mode 😴 I wish all of you a wonderful we Weekend-Mode 😴 I wish all of you a wonderful weekend 😘 
#gordonsetter #weekend #dog #huntingdog #hunting #helsport #nordichunter #outdoorgirl #realgirlshunt #jakt #girlswhohunt #cabelas #rypejakt #telt #etviltliv #jentersomjakter
Juletur med verdens beste Bioo og Maren!😍 Juletur med verdens beste Bioo og Maren!😍
Gikk til Grøvelfjellet fra Måsvassbu i dag tidli Gikk til Grøvelfjellet fra Måsvassbu i dag tidlig 👣 Ble en lang tur med en del gjørme og snø 🏔️ God drahjelp fra Ailo i alle himmelretninger hjalp på humøret 😁🐕 Dette ble tur nr. 130 i Stikk Ut prosjektet 🧭🏞️🚩
Jadda🙌💪😄 Norge på tvers gjennomført😍 Jadda🙌💪😄 Norge på tvers gjennomført😍 #mittnorge #lerøy #norgepåtvers #mittfriluftsliv #jaktfiskeogfriluftsliv #friluftsliv #etviltliv #fjelltid #friluftsbilder #liveterbestute
Sand i munnen, sand i øynene, sand i ørene, sand Sand i munnen, sand i øynene, sand i ørene, sand over alt🆘
Må være tidenes fineste redningshund🤩 Må være tidenes fineste redningshund🤩
Da sjø va vi endelig i gang🙌 No har vi gått s Da sjø va vi endelig i gang🙌 No har vi gått sjarmøretappen fra riksgrensa te Nedalshytta☺️ Vaffel pause her no før vi går videre mot storerikvollen.
#liveterbestute #turjenter #turjenterno #kildentiletrikereliv #etviltliv #utno #utpåtur #fjelltid #mittnorge #dnt #bål #bålmat #hvorforsitteinnenåralthåperute #jaktfiskeogfriluftsliv #norgepåtvers
Så takknemlig for at æ e frisk å har en kropp s Så takknemlig for at æ e frisk å har en kropp som bær mæ dit æ vil gå.. At æ har godt syn så æ kan sjå den fine naturen vi har rundt oss.. At æ har god hørsel så æ kan hør på fuglesang å regn som dryppe ned på teltet.
I dagens samfunn e det så my jag å mas om utseende å kroppspress,karnskje må vi bynn å bli flinker te å vær glad for det vi har å for det som fungere som det ska på kroppen. Ingen selvfølge at det bestandig vil gjør det.. 🤔 Livet e sjørt.. Gjør mer av det som gjør dæ glad! 🔥🌲🎣👊
#liveterbestute #turjenter#turjenterno #mittfriluftsliv #mittnorge #etviltliv #utno #utpåtur#fjelltid #jaktfiskeogfriluftsliv #friluftsliv #friluftsbilder #psykiskhelse #dnt #kildentiletrikereliv
Bålkaffe kurere gruff🙌🔥🌲 #liveterbestute Bålkaffe kurere gruff🙌🔥🌲 #liveterbestute #turjenter #jenterpåtur #etviltliv #jaktfiskeogfriluftsliv #mittfriluftsliv #friluftsbilder #norskfriluftsliv #mittnorge #fjelltid #utno #utpåtur #dnt #eagleproducts #alfasko #denkaldefinetida #hvorforsitteinnenåralthåperute #bål #bålmat #bålkaffe
Riktig god jul ønskes alle sammen✨🎄 Husk å Riktig god jul ønskes alle sammen✨🎄 Husk å la skuldran å pulsen senk sæ i romjula💫🔥🌲

V E L K O M M E N!

Arrangører: Frostaporten & Neset Fotballklubb

Sponsor

Sparebank1 Midt-Norge støtter prosjekter som gjør Midt-Norge til et bedre sted å bo. Bankens samfunnsutbytte er den delen av overskudd som skal gå tilbake til gode formål, deriblant Villmarkskveld med Jens Kvernmo. Vi takker for støtten!

Nettinngangen til Frosta!