Hus & Hytte

Drømmer du om feriebolig på Frosta? Eller vurderer du kanskje like godt å flytte permanent til perla i Trondheimsfjorden?

Frostaguiden gir deg oversikten over muligheter for Hus & Hytte på Frosta!

Hyttetomter Frosta

Like ved Fånestangen småbåthavn på nordre side av Frosta finnes hyttetomter og nøkkelferdige hytter til salgs. Med på kjøpet får du fantastisk utsikt mot Leksvik, perfekt for strålende solnedganger!

Hyttefeltet ligger helt ned mot sjøkanten hvor også populære Frostastien innbyr til rekreasjon i vakre omgivelser.

I småbåthavna er det mulighet for å leie naust eller båtplass, og her kan du nyte fine sommerdager med mulighet for bading, soling og grilling. Feriehus til leie tilbys også.

Nøkkelferdig hytter settes opp sammen med lokale håndverkere. Hyttene tegnes og tilpasses helt etter ønske fra kunde.

Kontakt


Landshaug

Landshaug er et område for fast- og fritidsbeboelse ytterst på Frosta.  Utsikten er formidabel – her ser man Forbordsfjellet i Stjørdal i øst, Vikhammer i sør og videre Ranheim og Trondheim til ferjeleiet på Flakk i vestlig retning. På sommeren ser man solnedgangen over Mariaklosteret nordvest på Tautra.

Første byggetrinn er 7 fritidsboliger med panoramautsikt mot fjorden og Trondheim. Det bygges og ferdigstilles fortløpende, og det er enda mulig å få hytte på Landshaug til sommerferien! 

Fritidsboligene vil være ca 70 m². Halvparten av den store terrassen på 59 m² er overbygd, og herfra kan man nyte panoramautsikten sør og vestover mot fjorden og over til Trondheimsområdet. Alle eiendommer får mulighet for internettilgang via fiber. Det er forøvrig også god 4G mobildekning i området.

Fritidsboligene holder høy standard og er tegnet spesielt for tomtene. De har et moderne uttrykk med fokus på en formidabel utsikt, og at man skal ha en god plass inne og gode uteplasser med overbygg. Her skal det være fint å ha gode fridager og nyte en tidligere vår enn resten av Trøndelag.

Det er også muligheter for boliger for fast beboelse i området. 

Landshaug ligger rett sør for moloen til Tautra. Klostergården er kun en kort og flat sykkeltur i herlige omgivelser unna. Fra hyttene er det kort veg til sjøen med bade- og turmuligheter. Frostastien, som slynger seg rundt storparten av Frostahalvøya, går langs sjøen nedenfor hyttene.

Det er ca 6 km til kommunesentret på Alstad med dagligvare, apotek, vinmonopol og spisesteder.

Kontakt


Bergslia trinn 2

I sentrum av Frosta pågår bygging av totalt 26 selveierleiligheter.

Leilighetene er på ca 70 kvm og har en praktisk og moderne planløsning med 2 soverom. Romslig veranda med gode solforhold. Det vil medfølge carport og utvendig sportsbod.

Leilighetene vil være fordelt på 6 bygg, hvorav 5 bygg med 4 leiligheter og 1 bygg med 6 leiligheter.

  • 600 m til skole
  • 1 km til barnehage
  • 400 m til butikk, apotek og legekontor

Pris fra kr 2 825 000,-

Kontakt


Bergsåsen boligtomter

Flotte tomter med sentral beliggenhet, men også nært naturen. Tomtene er klare for bygging og er ferdig regulert med vei/vann/kloakk.

Gatelys og asfalt på hovedvei vil komme etter hvert. Det er lagt fiber fra både NTE og Telenor til tomtene. Her kan du se en video av området:

Kort vei til Frosta sentrum (1.5 km) hvor du finner skole, lege, butikksenter og pizzeria. Frosta har gode muligheter for aktiv fritid med kulturskole, idrettslag, golfbane, trimtrapp, klatrevegg, badeplasser, lysløype, fine turløyper og båtliv.

Priser fra kr 490 000 – 525 000,- + omk

Kontakt

Nettinngangen til Frosta!