Mat & Overnatting

Nyt lokal mat og drikke i trivelige omgivelser, og finn en plass å sove for å tilbringe gode dager på Frosta. Gårdshotell, hytter, campingplass eller herberge – mulighetene er mange!

Vårres Cafè

Vårres Cafe tilbyr oppsmurt- og varmmat, takeaway og catering. Her kan du komme inn på en god kopp kaffe, lunsj eller middag.

Vi er opptatt av den gode opplevelsen og stiller opp på både små og store arrangementer. Restauranten finner du i Frostasenteret.

Kontakt


Valberg Slektsgård

Overnatting tilbys på Gårdshotellet som har 25 trivelige dobbeltrom med bad. Alternativt kan man overnatte i håndlaftede tømmerhytter på nordsiden av gården med fantastisk utsikt over Tautra og Trondheimsfjorden.

Kontakt


Hauganfjæra camping

Campingplass idyllisk plassert ytterst på spissen av Frosta med 250 faste plasser – alle med utsikt til sjøen, og over 50 døgnplasser med strøm rett ved sjøkanten.

Utleie av 5 flotte leiligheter og «Hauganstua» – lokale med moderne kjøkken og kapasitet på opptil 50 personer, egnet for møter, selskap, seminar og kurs / konferanse. Minigolf med 12 baner og flott turterreng tilknyttet Frostastien.

Kontakt


Korsnes camping

Ved innseilingen til idylliske Vågen ligger Korsnes camping med 87 faste plasser, 3 utleiehytter, småbåthavn og lekeplass. Kort avstand til Kvitsandvika – kommunal badestrand, og Frosta golfklubb med 6-hulls golfbane samt driving range.

Kontakt


Orsand camping

Campingplassen ligger på nordsiden av Frosta like ved strandkanten. Orsand er omfavnet av vakker natur på alle sider og har gode turmuligheter i nærområdet med blant annet Frostastien.

Her kan du sitte og nyte stillheten en sen sommerkveld samtidig som du ser sola gå ned bak Leksvikfjellene. Campingen har 90 faste plasser og 10 plasser med strøm for døgnturister.

Kontakt


Åsholmen camping

Camping med både fastplasser for vogn og korttidsplasser med plass for telt, vogn eller bobil. Utleie av hytter.

To sandstrender godt egnet for bading. Flytebrygge med mulighet for å legge til med egen båt. Lekeplasser med trampoliner og lekeapparater samt en liten fotballbane. Resepsjon, kiosk og servicebygg.

Kontakt


Arntzen Bakeri

Klostergården

Frosta Fjordbuer

Frosta camping

Vågen camping

Oldervik Herberge

Øra Bobilcamping

Nettinngangen til Frosta!