Mat & Overnatting

Nyt lokal mat og drikke i trivelige omgivelser, og finn en plass å sove for å tilbringe gode dager på Frosta. Gårdshotell, hytter, campingplass eller herberge – mulighetene er mange!

Vårres Kafè

Vårres Kafè tilbyr oppsmurt- og varmmat, takeaway og catering. Her kan du komme inn på en god kopp kaffe, lunsj eller middag.

Vi er opptatt av den gode opplevelsen og stiller opp på både små og store arrangementer. Restauranten finner du i Frostasenteret.

Kontakt

  • Telefon: 477 15 245

Klostergården

Klosterøya Tautra i Trondheimsfjorden er kjent for sin historie, vakre natur og sitt rike fugleliv. Like ved de gamle klosterruinene fra år 1207 finner du Klostergården  – stedet for gode opplevelser, særpreg og smakfull god mat, enten du er på dagstur eller vil nyte noen dager på øya.

Hos Klostergården kan du nyte både lunsj og middagsretter basert på familieoppskrifter med lokale råvarer og produkter produsert på gården. Deilige måltider og kaker serveres i restauranten som er åpen fra februar til jul.

Klostergården har eget bryggeri og destilleri med muligheter for ølsmaking og flerretters ølmiddag – et populært tilbud for større og mindre grupper.

Stedet tilbyr overnatting i lyse, trivelige rom i tre ulike boenheter. I overnattingen inngår deilig gårdsfrokost, sengetøy og håndklær. Her sover man godt i gode senger og våkner opp til fuglekvitter og med følelsen av «gårdsro».

Om man ønsker å holde et selskap eller møte, har Klostergården muligheter for dette i «Fjøset» . På fine sommerdager kan dette også arrangeres ute på tunet eller ved ruinene.

Klostergården har egen gårdsbutikk med et allsidig utvalg. Her finner du øl fra bryggeriet og gårdsmat, interiørartikler, bøker, ting for barna og mye annet godt for ganen fra lokale produsenter.

Kontakt


Valberg Slektsgård

Overnatting tilbys på Gårdshotellet som har 25 trivelige dobbeltrom med bad. Alternativt kan man overnatte i håndlaftede tømmerhytter på nordsiden av gården med fantastisk utsikt over Tautra og Trondheimsfjorden.

På Valberg Slektsgård finner du også Grønnsaksbua – selvbetjent døgnåpent gårdsutsalg med sesongens grønnsaker fra egen produksjon og fra omkringliggende gårder på Frosta.

Vegg i vegg ligger interiørbutikken SÅ som har litt av hvert både til kjøkken, hus og hytte.  Her finner du også et stort utvalg blomster og krukker for enhver anledning. I tillegg til varer fra kjente leverandører får du kjøpt ulike håndlagde produkter fra flere småskalaprodusenter på Frosta. Åpningstidene finner du på vår hjemmeside visitvalberg.no, kom innom for en hyggelig handel!

Kontakt


Frosta Camping

Frosta Camping ligger sørvendt på Vikaleiret i hjertet av Trondheimsfjorden. Her finnes både faste plasser for campingvogn, hytter og noen døgnplasser for bobil og campingvogn.

Campingen har en nydelig opparbeidet badestrand hvor du på varme sommerdager kan kjenne på rene sydenstemningen!

Uansett om du vil slappe av på stranden, ta en forfriskende dukkert eller utforske det vakre kulturlandskapet rundt, er Frosta Camping det perfekte stedet for en avslappende ferie ved Trondheimsfjorden!

Kontakt


Hauganfjæra camping

Campingplass idyllisk plassert ytterst på spissen av Frosta med 250 faste plasser – alle med utsikt til sjøen, og over 50 døgnplasser med strøm rett ved sjøkanten.

Utleie av 5 flotte leiligheter og «Hauganstua» – lokale med moderne kjøkken og kapasitet på opptil 50 personer, egnet for møter, selskap, seminar og kurs / konferanse. Minigolf med 12 baner og flott turterreng tilknyttet Frostastien.

Kontakt


Korsnes camping

Ved innseilingen til idylliske Vågen ligger Korsnes camping med 87 faste plasser, 3 utleiehytter, småbåthavn og lekeplass. Kort avstand til Kvitsandvika – kommunal badestrand, og Frosta golfklubb med 6-hulls golfbane samt driving range.

Kontakt


Orsand camping

Campingplassen ligger på nordsiden av Frosta like ved strandkanten. Orsand er omfavnet av vakker natur på alle sider og har gode turmuligheter i nærområdet med blant annet Frostastien.

Her kan du sitte og nyte stillheten en sen sommerkveld samtidig som du ser sola gå ned bak Leksvikfjellene. Campingen har 90 faste plasser og 10 plasser med strøm for døgnturister.

Kontakt


Vågen camping

Sørvendt ligger Vågen camping og hilser velkommen til Frosta kun 13 km etter avkjøring fra E6 ved Åsen. Med sjønær beliggenhet helt ned ved Trondheimsfjorden, og med hele tre badestrender, er campingeplassen et ferieparadis for den som ønsker lange og fredelige, solfylte sommerdager på vakre Frosta.

Det er om lag 75 faste plasser for oppstilling av campingvogner og 5 plasser for døgnleie. Servicehus med gode sanitærforhold. Kort vei til småbåthavna og golfbanen i Vågen.

Campingen ligger på Stene gård hvor du har mulighet til å få kjøpt kjøttvarer fra gårdens egen kjøttforedlings-bedrift.

Kontakt


Arntzen Bakeri

Frosta Fjordbuer

Oldervik Herberge

Øra Bobilcamping

Åsholmen camping

Nettinngangen til Frosta!