Neset til kort mot Eggens Orkla-gutter

Rammen rundt onsdagens fotballkamp på Vinnatrøa mellom Neset og Orkla i vinterserien hadde et snev av sen høstlig Lerkendal-stemningen i RBKs storhetstid med flomlys, duskregn og Nils Arne Eggen på sidelinja!

Stemningsfull ramme rundt Neset - Orkla på Vinnatrøa
Stemningsfull ramme rundt Neset – Orkla på Vinnatrøa

Imidlertid var nok dette det eneste man kunne finne av likhetstrekk; hjemmelaget fikk mer enn nok med å holde stand. Orkla viste ganske tidlig å være hakket hvassere med et hurtigere spill i lengderetning og større effektivitet foran mostanderens mål. Ved pause var stillingen 0 – 2 i bortelagets favør.

Neset måtte se ballen i eget bur litt for mange ganger mot Orkla
Neset måtte se ballen i eget bur litt for mange ganger mot Orkla

Den gamle trenerlegenden hadde ikke det store behovet for å være frampå med innpisking av spillerne sine, men likevel kunne man høre en og annen snerrende kommentar slik vi kjenner Eggen fra gamle dager. Selv om år og sykdom har satt sine spor var det tydlig at engasjementet for fotball er fortsatt godt i hevd.

Nils Arne Eggen ledet sine Orkla-gutter til seier over Neset
Nils Arne Eggen ledet sine Orkla-gutter til seier over Neset

For Neset ble det en god mulighet til å få prøvd seg mot sterkere motstand. Det kan komme godt med i årets sesong i 3. divisjon! Ved sluttspill hadde Eggens gutter lagt på til hele 0 – 5.

Legg inn en kommentar