Konsert med Østfrost på Tautra

Østfrost er på mini-turné og fredag 24.april er det klart for konsert på Klostergården på Tautra. Bandet har besøkt Frosta tidligere, og flere av låtene er skrevet i stabburet på Hogstad. Konserten begynner kl 20.30

Om bandet
Med harmonium og bratsj som sentrale instrumenter lager Østfrost musikk som både er høytflyvende og jordnær. Det organiske og skjøre veves sammen med svevende stryk, gitarer og intense trommer. Østfrost har spilt i et svømmebasseng, på et nedlagt fiskebruk, i et teppeslott og på taket av et palass. I vinter er bandet i studio for å spille inn sin første EP.

Østfrost består av:

  • Ane Bjerkan: vokal / harmonium
  • Håkon Brunborg Kjenstad: bratsj / gitar
  • Ken Erik Klaseie: bass
  • Ola Even Hogstad Hagen: trommer
Ola Even Hogstad Hagen fra Frosta trakterer trommene i Østfrost

 

Legg inn en kommentar