Skytingens Dag 5.juni

Vil du lære deg å skyte eller har du vært skytter og vil tilbake til skyttersporten?

Søndag 5. juni er det gode muligheter for å få en introduksjon til sporten. Da arrangerer Ungdomsutvalget i Frosta Skyttarlag Skytingens DagBrannhaugen kl 10 – 13.

Du får låne utstyr og ammunisjon. Før skytingen starter blir sikkerhetsrutiner, våpenregler og kyndig opplæring gitt. Det skytes med salong-gevær på 100 m bane. Instruktører fra Skyttarlaget vil være tilstede hele tiden og hjelpe deg så du får en fin opplevelse på skytterbanen.

Bjørnar Ulvik veileder i våpenbruk under Skyteskolen i vinter
Bjørnar Ulvik veileder i våpenbruk under Skyteskolen i vinter

Det er ingen påmelding til dagen – bare møt opp. Hele dagen er gratis! Alle kan komme for å se på, men for å skyte bør man nok ha fyllt 6 år.

Skytingens dag er en felles rekrutteringsdag for Det Frivillige Skyttervesen (DFS) over hele landet. Skytterlagene skal benytte anledningen til å markedsføre og synligjøre seg i lokalsamfunnet.

Dagen faller inn under tiltak som Frosta Skyttarlag arbeider med for å øke rekrutteringen til sporten på bygda. I vinter var det stor pågang for å få plass på Skyteskolen som foregikk innendørs. Skyting ute på lengre hold med elektroniske skiver på skytterbanen gir nye utfordringer.

Velkommen til en spennende dag på skytterbanen, et sikkert treffsted for nye og gamle venner!

Baneskyting på Brannhaugen skytterbane, Her er det plass for alle, fra rekrutter til veteraner!
Baneskyting på Brannhaugen skytterbane, Her er det plass for alle, fra rekrutter til veteraner!

Legg inn en kommentar