Sterk Frosta-innsats i MNMX2016

Det var knyttet stor spenning til helgas gjennomføring av siste runde i Midt-Norsk Mesterskap Motocross på Oppdal. Flere ungdommer fra Frosta Motorcross Klubb lå an til gode resultater sammenlagt.

Tørres Valberg - deltaker under MNMX2016 på Oppdal
Tørres Valberg – deltaker under MNMX2016 på Oppdal sist helg

Mesterskapet har bestått av 5 konkurranse-runder i perioden mai – oktober fordelt på Molde, Torsbustaden,  Mosjøen, Kvanne (Surnadalen) og Oppdal. Frostaklubben har hatt stor deltakelse med hele 13 kjørere i årets mesterskap – dèt sier litt om aktiviteten i klubben!

Nivåmessig hevder frostingene seg bra i selskap med de store klubbene. Og de tre frostingene som kom best ut sammenlagt i mesterskapet ble:

  • MX Åpen: Joakim Reitan – 4. plass
  • MX Jenter: Ingrid Haugen Røsvik – 4. plass
  • MX 85 13-15 år: Oliver Gorset – 5. plass
Ingrid Haugen Røsvik
Ingrid Haugen Røsvik

Prestasjonen til Joakim Reitan må sies å være spesielt god da dette er den absolutt tøffeste klassen. På forhånd hadde Joakim satt seg et hårete mål om å bli blant topp 5. Når man da lykkes med å oppnå dette får både Joakim og støtteapparatet rundt belønning for hard jobbing og mye trening over lang tid!

Joakim Reitan
Joakim Reitan

Joakim vant tidligere i høst klubbmesterskapet i samme klasse MX Åpen. Under finner du en video fra denne konkurransen som viser litt mer hva denne sporten går ut på.

 

Det er liten tvil om at motorcross-klubben på Frosta nyter stor oppslutning blant unger, ungdommer og foreldre som liker litt fart og spenning av denne sorten. Miljøet preges av samhold og godt sosialt samvær både for voksne og unge på tvers av klubb-tilhørighet. Her heier alle på alle!

Frostaporten gratulerer alle kjørerne og klubben som helhet med god innsats. Og 15. oktober braker det løs med siste stevne i klubbens regi – Kåjnndrægg 2016.

Her finner du fullstendig resultatliste fra MNMX2016.

Se flere bilder på facebook-sidene til Midt-Norsk Mesterskap Motocross.

Fotograf alle bilder: Ingvill Nyland


frostaporten_ledigannonse

Legg inn en kommentar