Tre frostaskyttere på Samlagstevne 15 m bane

Den 28. og 29. januar ble det arrangert Samlagsmesterskap på 15 meter bane med Mære Skytterlag som arrangør. Frosta Skyttarlag stilte med tre deltagere; Elizabeth Iversen, Ole Johan Vigrestad Aune og Bjørnar Ulvik. I tillegg var det mange ivrige frostinger som fulgte den spennende skytinga fra sidelinja og over live-vising på internett.

Beste plassering i mesterskapet blant frostingene ble Ole Johan med 336 poeng og en hederlig 14. plass, deretter Bjørnar Ulvik tett etter på 16. plass med 335 poeng. Elizabeth Iversen var eneste deltager fra Frosta som skjøt i klasse «Nybegynner Ung» hvor hun fikk 183 poeng.

Hele resultatlista fra stevnet finner du her.

Elizabeth Iversen og Ole Johan Aune Vigrestad - godt fornøyde med egen innsats under helgas Samlagstevne på Mære.
Elizabeth Iversen og Ole Johan Vigrestad Aune – godt fornøyde med egen innsats under helgas Samlagstevne på Mære.

Legg inn en kommentar