Det blir show med Kveli Rånes Bremseth

Det nye humorshowet med Sigmund Kveli, Arnt Egil Rånes og Harald Morten Bremseth var planlagt å gjeste Magnushallen tidlig i vår, men ble som mye annet utsatt pga koronasituasjonen. Nå planlegger trioen å besøke Frosta 13.oktober!

Lenge Leve

I 2018 fullførte Kveli Rånes Bremseth det selvpålagte oppdraget å spille forestillingen «Det e itj størrelsa det kjæm an på» i samtlige 48 kommuner i Trøndelag. Til sammen ble forestillingen spilt 120 ganger!

Nå er musikk-humoristene klare til å møte publikumsmassene med sitt nye show som har fått tittelen LENGE LEVE!

Har du kjøpt billetter?

I en pressemelding skriver Kultar at man i samarbeid med kommunelegen har blitt enig om å gjennomføre forestillingen med restriksjoner.

Det innebærer et begrenset antall publikummere i salen og at det er 2 seter mellom hvert kjøp. Om du allerede har sikret deg plass vil billettsystemet overføre dine billetter til ny plassering slik at man sikrer forskriftsmessig avstand.

Har du kjøpt billetter på nett får du en ny epost med billetter og informasjon. De som har kjøpt billetten på Coop får automatisk nye plasser på tilnærmet lik plass. Det kan være at du må flytte 1 eller 2 plasser til siden for å sikre at det er to seter mellom hvert kjøp. Du kan bruke de samme billettene som du allerede har.

Gjennom de siste månedene har vi alle arbeidet inn gode rutiner med å holde avstand, sprite og ta hensyn så vi er sikre på at dette blir en flott kveld med Kveli, Rånes, Bremseth i Magnushallen!

Latterkulene vil sitte løst når Arnt Egil Rånes, Sigmund Kveli og Harald Morten Bremseth kommer til Magnushallen 13.oktober!

Legg inn en kommentar