KLYPA-SHOW

KLYPA kommer til Frosta! Sett av 1.februar 2018, bestill billetter og legg deg i hardtrimming av lattermusklene – du vil garantert få bruk for det når Kjell «Kjellen» Bigset leverer showet «Med Prostata mot Stjernene» i Magnushallen!

Publikum får oppleve et skråblikk på den til tider vanskelige reisa gjennom livet til Fjord 1-patrioten, som har passert femti – og som altså har problemer med prostataen. Nå har han funnet seg ny dame, og Kjellen er forelsket i en kvinne som representerer det moderne liv. Det kan by på utfordringer for ein mann som har klare meninger og et litt gammelmodig livssyn.

Hva skjer når Kjellen blir forelsket? Og hvor villig er han til å strekke seg overfor dama? En får selvsagt også hilse på livssnylteren Palle, sammen med et par helt nye ansikt i KLYPA-universet.

 • Tid: Torsdag 1. februar 2018 kl 19:30
 • Sted: Magnushallen, Frosta

Billetter

Billettpris: 425,-

Billetter selges via kultar.no eller

 • Frosta: Coop Extra Frosta på Frostasenteret
 • Levanger: Narvesen, Magneten og Sørby Handel, Ekne
 • Verdal: Coop Mega og Vuku
 • Inderøy: Coop Straumen og Mosvik
 • Steinkjer: Narvesen, Amfi

Her gjelder det å være tidlig ute for å sikre seg plass!

Program

 • 18:00 Kaffesalg
 • 19:15 Dørene åpnes
 • 19:30 Showtime!
 • 21:00 Kaffesalg

Neset Fotballklubb står for kaffe- og kakesalg fra kjøkkenet i 2.etg på Magnushallen både før og etter showet.

KLYPA

Fenomenet KLYPA med karakterene Kjell «Kjellen» Bigset, Palle og Strila-Petter har siden 2005 for alvor satt sine spor i humor-Norge med over tretten millioner visninger på YouTube. På det meste har èn av filmene blitt sett hele 500.000 ganger i løpet av ett døgn! Og du har sikkert hørt den mest berømte kommentaren til Kjell «Kjellen» Bigset med opphav i denne serien: «Meeeget oppegående greier altså. La gå!»

Komediesuksessen fra Ørsta trekker drøssevis med folk på lokale scener landet rundt. Den illsinte ferjemannen Kjell «Kjellen» Bigset, som ble bussjåfør etter at ferjesambandet Eiksund – Rjånes vart lagt ned, har gjort stor suksess i sosiale media. Og i februar kommer altså komiker Thomas Ryste med KLYPA-showet til Frosta etter en lang høst-sesong med forestillinger på Ricks teater i Bergen.

Under finner du to av de mest kjente tidlige KLYPA-videoene; «Svelerøre» og «Kæmpingtur«.

La det være helt klart; dette er ikke humor for sarte sjeler! KLYPA serverer lettfordøyelig galskap og seiler til tider godt under «beltestredet», som var tittelen på det forrige KLYPA-showet. Med sin høyst varierande psyke og humør, gjør Kjellen et skikkeleg oppgjør med det moderne liv i det nye showet «Med Prostata mot Stjernene«.

Frostaporten og Neset FK håper som arrangører at KLYPA tar en fullsatt Magnushall til nye latterhøyder! Iallfall har en «meeeget oppegående» Kjell «Kjellen» Bigset ladet både temperamentet og prostataen før han kommer til Frosta.

Kom og se hvordan den litt arrogante, lett hissige og temperamentsfulle figuren finner fram i livet med sine utradisjonelle løsninger på hverdagsproblemene.

«Med Prostata mot Stjernene» bør publikum gjøre seg klar for hysteriske øyeblikk, med Kjellen som dirigent, nyforelska og i sitt livs form!

Se mer om KLYPA her:

V E L K O M M E N!

Arrangører: Frostaporten & Neset Fotballklubb

Nettinngangen til Frosta!