Husbrann i Kvamdalen

110-sentralen fikk natt til lørdag varsel om brann ved et småbruk i Kvamdalen. Brannvesenet kom raskt tilstede og fikk etter hvert kontroll på hovedhuset. Uthuset var imidlertid overtent, og man lot dette brenne ned til grunnen.

Bolighuset er for tiden ubebodd, men det ble gjort søk for å forsikre seg om at ingen var involvert i brannen. Alle redningsetater ble innkallt ifbm hendelsen.

Med tanke på alle de andre brannene i Trondheim siste uka og bilbrannen ved Aunsjøen forrige helg er det utrivelig å oppleve nok en brann i nærmiljøet. Det er godt å se at vi har et oppegående brannmannskap og -utstyr på bygda som tar tak når slike hendelser inntreffer.

Les mer…

«Kraftig husbrann på Frosta«, Adressa.no 06.12.2014

Boligbrannen lyste opp Kvamdalen
Boligbrannen lyste opp Kvamdalen

 

Uthuset brant ned til grunnen mens hovedhuset fikk store skader etter brannen
Uthuset brant ned til grunnen mens hovedhuset fikk store skader

Legg inn en kommentar