Trivelig førjulstreff på Folkheim

Med et lite lag av nysnø, tente fakler og et stort juletre ute tok Folkheim imot mye folk søndag ettermiddag til førjulstreff. Det kom faktisk mye mer folk enn man hadde trodd, og flere bord og stoler måtte settes på plass. Likevel ble det nok rømmegrøt, kaffe og sveler på alle!

Etter gang rundt juletreet ble det åpnet for salg av lokale produkter som Frosta-squash, julenek, håndarbeid og eplecider. 4H serverte gløgg og organiserte bygging av fuglekasser for de minste. Barnehagen på Folkheim underholdt med julesanger fra scena. Loddsalg på gevinster gitt av det lokale næringslivet hører med; alt til støtte for drifta av grendahuset.

Det ble ei riktig trivelig stund sammen – en liten pustepause i ei ellers travel tid mot jul. I tillegg til å hjelpe Folkheim og profilere bodselgerne bidrar treffet til julestemning og samhørighet mellom sambygdinger. Vi håper tradisjonen fortsetter også neste år!

Det ble hyggelig trangt om plassen på Folkheim
Det ble hyggelig trangt om plassen på Folkheim
Loddsalg gir kjært tiltrengte midler til drifta av grendahuset
Loddsalg gir kjært tiltrengte midler til drifta av grendahuset

Legg inn en kommentar