Godt samarbeid mellom Neset og Aasguten

Etter et møte med spillere, foreldre og ledere for Neset Gutter 16 mandag kveld kunne man fastslå at klubben melder på to lag til årets fotballsesong i den aldersbestemte klassen for 15- og 16-åringer.

Dette var mulig etter at Aasguten IL overfører en god håndfull spillere, hovedsaklig fra 2000-årgangen, til å spille for Neset. Totalt utgjør stallen nå i overkant av 30 spillere. Uten denne hjelpa fra Aasguten ville det vært vanskelig å få gjennomført sesongen på skikkelig vis med to lag.

Dette sikrer mye spilletid på alle spillerne og gir større muligheter til utvikling og mestring. Forhåpentligvis bidrar det til å holde flere av ungdommene aktive innen fotballen – det er nettopp i denne alderen at det store frafallet kommer for fullt. I tillegg utvides den sosiale horisonten og knytter frostinger og åsbygg tettere sammen, ung som gammel.

image nesetlogo

Legg inn en kommentar