Teaterlaget er ti år!

«Jungelboka» er den store teater-oppsettinga på Frosta denne vinteren. Neset teaterlag markerer tiårsjubileet med nyskrevet manus om den kjente historien fra Indias jungel. 32 ungdommer i alderen 12-16 år vil briljere på scenen i grendehuset Solvang. 31 jungeldyr og ett menneske. I tillegg utgjør to ungdommer orkesteret.

De har øvd i fem måneder, med januar måned som arbeidstopp, med intense ettermiddager og helger. Nå sitter både dansetrinnene og replikkene, sang- og rapp-tekstene er på plass, og bare apekattshowet vil være verdt turen til Solvang!

For ikke å snakke om ulveflokken, med troverdige fjes, arbeidsskjorter og dongeri. Panter Bagheera, bjørnen Baloo og tigeren Shere Khan – alle har de et forhold til jungelgutten Mowgli. Slangen Kaa, jungelens dronning, byr opp menneskevalpen til en chachacha…

Teaterlaget samarbeider med kulturskolen. Manus er skrevet av Ingebjørg Vestrum, Leif Johannes Sagen har regien, Alexandra Vårvik og Isabelle Berg Karlsen koreograferer dans, og Guri Rygg har scenografi- og kostymeansvar.

I tillegg gjør foreldre og foresatte en stor jobb med alt praktisk arbeid i forbindelse med tribuner, scene og forestillinger. Nytt i år er sminkekurs fra Frilynt, der mange aktører og foreldre har fått opplæring i å legge dyremasker.

Forestillinga passer for alle, fra 3-4-åringer til de aller eldste. Se forøvrig egen annonse for teaterforestillinga her.

Ensemblet i full sving!
Ensemblet i full sving!

 

Apestreker
Apestreker

 

Ulvegutten Mowgli
Ulvegutten Mowgli

Legg inn en kommentar