Trøndersk Mesterskap i drill

Sist helg dro drilltroppen i Frosta Skolemusikk til Stjørdalshallen for å konkurrere i Trøndersk Mesterskap i drill. Drillerne deltok i klassene drilldans aspirant tropp og drilldans solo one-baton junior.

Dette var aspiranttroppens første deltakelse i et mesterskap, og nervene holdt på å ta overhånd før de antok dansegulvet foran 15 dommere og et stort publikum. Men etter ett år med forberedelser visste de godt hvilke arbeidsoppgaver de skulle utføre, og fullførte med glans!

Drillaspiranter Frosta skolemusikk 2015
Drillaspiranter Frosta skolemusikk 2015

For skolemusikkens eldste driller, Yvonne Tvete, var dette hennes fjerde Trønderske Mesterskap, men hun har aldri deltatt i denne klassen før. Hun leverte en suveren opptreden som gav en velfortjent 2.plass, men med det tok hun også tittelen som Trøndersk Mester i sin klasse.

Yvonne Tvete - Trøndersk Mester i drill 2015
Yvonne Tvete – Trøndersk Mester i drill 2015

Mai nærmer seg med stormskritt, noe som betyr nye oppdrag for drilltroppen sammen med korpset i Frosta skolemusikk. Allerede førstkommende fredag, 24.04, er det vårkonsert kl. 18.00 i Magnushallen. Ta turen innom for å oppleve mesterskapsprogrammene i drill, Frosta skolemusikk og Musikklaget «Klang»!

Legg inn en kommentar