Ungdommelig sommerkonsert

Rekordoppmøte ved sist ukes onsdags-konsert i Logtun-kirka hvor fem frosta-ungdommer opptrådde med sang og pianospill!

Konserten ble delt i to avdelinger hvor den første gruppen besto av Johanne Hojem (sang), Anna Heggvold Hyndøy (sang) og Leonard Rahn (piano). Denne gjengen fremførte blant annet «Mot-sangen», «Diamanten» (Chand), «All this time» (Maria Mena), «Skinny love» og «All of me» – melodiøs musikk med ungdommelig preg som sto godt til musikantene!

Som overgang til neste avdeling spilte Leonard et fransk pianostykke, fritt oversatt som «Vise en lun sommerkveld». Leonard har etter mange år bak klaviaturet blitt en habil pianist. Det skal bli artig å se hvor ferden går videre for denne musikeren!

Deretter tok Anveig Kvamme (sang) og Solveig Kandahl (sang/piano) over og leverte sanger som «Det fine vi hadd sammen» (DDE), «Our last summer» (ABBA), «Jar of hearts», «Jenter» (Di Derre), «Den finaste eg veit» (Hellbillies), «Somewhere only we know», «Emmylou» og «Har du fyr» før de avsluttet symbolsk nok med «Adjø» av Jahn Teigen. De to jentene synger mye tostemt – noe som kler lydbildet fint da de har stemmer som passer godt til hverandre.

Leonard Rahn, Anna Heggvold Hyndøy, Johanne Hojem, Anveig Kvamme og Solveig Kandahl.
Leonard Rahn, Anna Heggvold Hyndøy, Johanne Hojem, Anveig Kvamme og Solveig Kandahl

Det ble mye vakker klang i kirka denne onsdags kvelden, ungdommene begynner virkelig å bli stødige musikanter som er godt samspilte. Dette er en fin arena å få prøve seg foran et publikum.

Utendørs var det var ikke mye som minnet om en varm sommerkveld midt i juli, men konserten bidro likevel til å lokke fram sommerfølelsen. Godt gjennomført av ungdommene og Liv Inger Hojem som bisto fra Frosta kulturskole!

Legg inn en kommentar