Opprigging til Frostadan

Fredag kveld var det full aktivitet på området i og rundt Frostahallen for å gjøre alt klart til den årlige bygdadagen som i år har tatt sikte på å gå tilbake til  «røttene»  med utstilling og aktiviteter på dagen kl 10-15 ved Frostahallen og Hallfest på kvelden.

Opprigging  i Frostahallen
Opprigging i Frostahallen

Tidligere på dagen åpnet slusene seg for fullt fra oven. Det var nærmest som en bestilling på full vask av området. Og med nylagt asfalt på parkeringsområdet ved hallen er det nå et «nypussa» messeområde som skal ta imot mye folk på lørdag.

Nyasfaltert utenfor Frostahallen
Nyasfaltert utenfor Frostahallen

I tillegg til utstillingene inne og rett utenfor hallen vil det også foregå mye aktivitet oppe på Vinnatrøa. Her vil 4H ha sin stand med kaffe- og slushsalg samt «Hopp i høyet» som alltid er populær aktivitet for de minste. Neset vil også arrangere skuddkonkurranse på mål – her kan alle få testet sin ballpresisjon!

Senere på kvelden vil «Dænsebændet» spille opp til dans i Frostahallen. Gruppa fra Snertingdal har vunnet Spelemannsprisen og har befestet seg som et av de mest populære dansebandene i Norge.

Frostadan har tradisjonellt samlet mange frostinger, deltids-frostinger og tilreisende, og vi håper dette slår til for fullt i år også!

Program for Frostadan 2015 finner du her.

Legg inn en kommentar