Ildsjelprisen 2015

​Ildsjelprisen ble i år tildelt Åse Brit og Rolv Vang, og prisen ble utdelt under Frostadan av fungerende ordfører Boje Reitan sammen med Trine Haug på vegne av Frosta kommune.

Ildsjelprisen 2015 tildelt Åse Brit og Rolv Vang. Utmerkelsen ble overlevert av Boje Reitan og Trine Haug på vegne av Frosta kommune.
Ildsjelprisen 2015 tildelt Åse Brit og Rolv Vang. Utmerkelsen ble overlevert av Boje Reitan og Trine Haug på vegne av Frosta kommune.

Komiteen som har funnet fram til årets prisvinnere begrunner tildelingen med ekteparets utrettelige arbeid med å sette ut orienteringsposter og organisering av turorienteringen på Frosta. De er også ofte vertskap / kjentfolk for Veteranan Innherred turlag som blant annet arrangerer kulturelle turer hvor de viser hva Frosta har å by på. Åse Brit og Rolv er med sitt frivillige arbeid flotte ambassadører for Frosta.

Utdelingen høstet mange godord blant frostingene etter utdelingen. Man kan kanskje i tillegg legge til deres mangeårige innsats for Frosta IL. Og prisen er i så måte en fin klapp på skuldra for godt gjennomført arbeid.

Ildsjelprisen er en heder for god innsats for Frostasamfunnet. Prisen kan både markere utført aktivitet og skal være en oppmuntring og inspirasjon.

Ildsjelprisen er på kr. 10.000,- pluss diplom. Frostaporten gratulerer hjertligst – dette var vel fortjent!

Legg inn en kommentar