Fotballfest på Vinnatrøa

Lørdag var det duket for fotballfest på Vinnatrøa i forbindelse med Nesets siste hjemmekamp denne sesongen. Allerede tidlig på morran startet Gutter 11 med fotballkamp mot Remyra – en kamp som endte med seier til Neset 8-4!

Neset G11 - 2015 Bak fra venstre: Henning Reitan, Markus Nordskag Skjevik, Colin Viken, Oliver Hokstad, Mats Kvamvold, Gudmund Elias Haugan. Foran fra venstre: Lasse Vik, Harald Røsvik, Lars Joakim Rygg, Jonas Ulvik
Neset G11 – 2015 Bak fra venstre: Henning Reitan, Markus Nordskag Skjevik, Colin Viken, Oliver Hokstad, Mats Kvamvold, Gudmund Elias Haugan. Foran fra venstre: Lasse Vik, Harald Røsvik, Lars Joakim Rygg, Jonas Ulvik

Samtidig på andre banehalvdel stilte Neset Gutter 16 på trening før felles lunsj og forberedelser til organisering av ferdighetsmerkeprøver for de yngre årsklassene.

Fotballtrening for Neset Gutter 16. Sander Vold i luftig svev!
Fotballtrening for Neset Gutter 16. Sander Vold i luftig svev!
Espen Vik i dyp konsentrasjon på vei gjennom kjeglebanen i en av merkeprøvene.
Konsentrert Espen Vik på vei gjennom kjeglebanen i en av merkeprøvene.
Even Bratsvedal Berg med godt tilslag på ballen!
Even Bratsvedal Berg med godt tilslag på ballen!

Fotballklubben engasjerte på denne måten både små og store spillere til felles sosialt samvær på hjemmearenaen før felles fotografering av hele Nesets spillerstall og lagledere i alle årsklasser.

Neset FK 2015
Neset FK 2015

Deretter var det klart for A-lagskamp mot Strindheim 2, hvor det var viktig med hjemmeseier for å holde liv i håpet om å holde Neset i 3.divisjon også til neste år.

Neset FK A-lag klar for siste hjemmekamp 2015 mot Strindheim 2
Neset FK A-lag klar for siste hjemmekamp 2015 mot Strindheim 2

Selv om det ikke ble nettkjenning for noen av lagene til pause, fikk hjemmelaget ganske tidlig et godt grep om kampen. Og da Neset først fikk hull på byllen i andre omgang «rydde» målene etter hvert inn slik at sluttresultatet ble hele 4-0 i favør Neset.

Nesets A-lag vartet opp med godt spill og hele 4 mål mot Strindheim 2!
Nesets A-lag vartet opp med godt spill og hele 4 mål mot Strindheim 2!

I pausen på fotballkampen satte vår nybakte ordfører, Trine Haug, sammen med klubbformann i Neset – Stein Aursand, lensmann Atle Matre og en representant for Trygg Trafikk fokus på trafikksikkerhet og bruk av refleks. Det ble delt ut reflekser til alle oppmøtte publikum – hele 176 stk for å være helt nøyaktig.

Lensmann Atle Matre, klubbformann Stein Aursand, ordfører Trine Haug og representant for Trykk Trafikk apellerte til bruk av refleks i høstmørket. Refleks kan avgjøre forskjell på liv og død.
Lensmann Atle Matre, klubbformann Stein Aursand, ordfører Trine Haug og representant for Trykk Trafikk appellerte til bruk av refleks i høstmørket. Refleks kan avgjøre forskjell på liv og død.

Neset nyter for tiden stort engasjement hos bygdafolket. Dugnadsånden er god i forbindelse med oppføring av nytt klubbhus i samarbeid med Frosta IL, og ny sittetribune er nesten ferdigstillt. Fotballfesten på Vinnatrøa er nok et bevis på at framtida til klubben som helhet ser svært lys ut. Det gror godt i de aldersbestemte årsklassene, og sammen med mange ildsjeler og støttespillere i og rundt klubben løfter dette Neset videre framover!

Legg inn en kommentar