Skøyteis på Myra

Med god hjelp av det stabilt kalde været den siste tida har idrettslaget Rapp nå klargjort skøytebanen på Myra nærmiljøanlegg. Utvalget for skøyter med Andreas Flægstad i spissen har igjen lagt ned dugnadstimer med å tilrettelegge for aktivitet på Myra.

Rapp har igjen sørget for flott isbane på Myra
Rapp har igjen sørget for flott isbane på Myra

Uten snø kan skøyter og leik på isen absolutt være et godt alternativ. Bryter for flombelysning finnes på garasjeveggen på venstre side av porten – sistemann slukker. Mål til å spille ishockey finnes på banen, og det er også muligheter for å tenne opp under bålpanna ved siden av banen for de som måtte ønske det.

Fotballbane på sommeren - isbane på vinteren
Fotballbane på sommeren – isbane på vinteren

Myra nærmiljøanlegg finner du her:

rapp_logo

Legg inn en kommentar