UKM Frosta 2016

ukmlogoUKM – Ungdommens kulturmønstring – arrangeres  fredag 5. februar i Magnushallen.

Lokalmønstringa gir en glimrende mulighet for ungdom på Frosta til å bidra med mange slags kulturuttrykk; alt fra film, musikk, utstilling, dans, teater, litteratur til scene-relaterte innslag. Å stå på en scene foran publikum er i seg selv en utviklende læringsarena!

Påmeldingsfrist: søndag 31. januar kl 23

Meld deg på lokalmønstringa og bli med på Nord-Trøndelags største kulturarrangement for ungdom. Kanskje blir du en av de som får være med på fylkesmønstringa i Kimen kulturhus 15.-17. april 2016 også?

Les også Frostaportens innlegg fra UKM på Frosta i 2015:
Frostaungdom – full av talent

The Living Five med "Boom kah"
The Living Five med «Boom kah» – danseoppvisning under UKM Frosta 2015

 

Videoen under gir innblikk i hva UKM står for:

Er UKM noe for deg?
Er UKM noe for deg?

Legg inn en kommentar