Frosta Jenter 13 – Seriemestre 2016!

Allerede før lørdagens håndballkamp i Frostahallen for Frosta Jenter 13 mot Frol var hjemmelaget klar som sesongens vinner av TrønderEnergi-serien!

Likevel var jentene innstillt på å sette et godt punktum i den siste kampen. Frosta tok initiativet helt fra starten og ledet ganske klart 7 – 2 etter første omgang. Etter pausen var det imidlertid Frol som satte opp tempoet betraktelig og knappet gradvis inn på ledelsen til Frosta. Det ble derfor en litt mer spennende sluttspurt enn først antatt, og frostajentene måtte legge seg i selene for å holde unna. De avsluttet likevel med stil – en seriemester verdig – og kunne slippe jubelen løs etter seier 16 – 13 ved fullspillt kamp!

Frosta IL Jenter 13 - Seriemestre 2016
Frosta Jenter 13 – Seriemestre 2016. Bak fra v. Erlend Kvamvold (lagleder), Stine Sofie Rygg, Andrea Alstadvold, Asta Halberg, Amalie Trefjord, Oda Amalie Viktil, Vibeke Lehn (laglader) og Janne Ulvik (lagleder). Foran fra v. Birgitte Torsteinsen, Aurora Berg Hovdal, Renate Sundet, Åse Johanne Bjerkan, Miriam Olsen, Silje Berg og Lovise Hogstad

Laget har hatt en veldig god sesong. Av totalt 12 kamper har de vunnet 11 – kun ett tap, og målforskjellen er hele 244 – 147! Selv om seriespillet nå er ferdig vil de fortsette med trening fram mot cup-spill i Trondheim etter påske.

Legg inn en kommentar