Fotball, volleyball og Frostamesterskap i kaldkauking, rævkrok og potetløp!

Fredag 18. mars kl 17 går startskuddet for årets bedriftsturnering i Frostahallen.

Ballturnering

Det arrangerers turnering i fotball og volleyball med en egen «Grennja-liga» i volleyball. I tillegg til turnering vil det bli høytidelige og uhøytidelige kåringer i løper av helga, blant annet:

  • Beste Heiarop (lagsvis)
  • Beste Kostyme/utkledning
"Søppeldynga" beseiret "Aasgutten" 23 - 16 i volleyballfinalen
Folksomt og god stemning under bedriftsturneringa i 2015

Frostamesterskap

Lørdag formiddag skal det også kåres Frostamester i utvalgte grener. For å vise hva dette går ut på har arrangørene laget en demonstrasjonsvideo med lokale aktører. Vi siterer fra forhåndsomtalen:

Kaldkauking
Amund Nilssen er en Kaldkauker av rang, en solid kar med volum og trøkk få på bygda kan matche. Selv mener Amund det er én på bygda som når opp til hans eget nivå, Johan Lein nevnes av Amund til å ha ett enormt trøkk når det drives strupegymnastikk.

Rævkrok
Sigmund «Siggen» Einarson er en veltrent herre med lår som setter selv den mest ambisiøse skøyteløper i skyggen. Med respekt, og en anelse frykt, går den yngste Viken til tvekamp. Ikke overraskende endte det på nakken, en solid påminnelse om at de gamle er fortsatt eldst. Ryktene om mannens eksplosive underkropp var definitivt ikke overdrevet.

Potetløp
Evigunge Anne Mille Røttereng, alltid på farten med et energinivå som er godt over gjennomsnittet. Denne fruen viser hvilket tempo man må ha om man skal hevde seg under potetløpet. Rutinert som få løper hun også med en egenkomponert melodi, dette for å poengtere hvor viktig det er å konsentrere seg og gå i seg selv under løpet.

Arrangørene ønsker mye publikum for å skape skikkelig stemning under Frostamesterskapet! Så på lørdag oppfordrer de alle og enhver til å ta med seg slekt og venner for å kåre Årets Frostamester i de nevnte grenene – det vil være litt av en tittel å ta med seg hjem!

Etter sportslige tvekamper avsluttes arrangementet lørdag kveld med storslagen bankett på Frøken Fjong hvor Nils Børge Botten spiller opp til dans!

Vi ønsker alle deltakere lykke til og håper at Frostahallen får godt besøk med publikum!

Legg inn en kommentar