Ny fotballdag på Vinnatrøa

Denne helga står i fotballens tegn på Frosta. Etter at Nesets A-lag sikret en solid hjemmeseier 5-1 mot Lånke lørdag som høydepunktet under klubbens arrangement «Årets fotballdag» fullspekket med aktiviteter på Vinnatrøa, skal fire av de aldersbestemte lagene til Neset i ilden søndag.

Først ut er Juniorlaget som spiller siste innledende kamp i gruppespillet for den nyopprettede OBOS-cupen. Deretter skal begge de to guttelagene i 16-årsklassen og gutter 11 spille siste seriekamp for vårsesongen.

Kamper Vinnatrøa søndag 19. juni

  • Kl 13.00: Gutter 19 OBOS Cup: Neset – Verdal 2
  • Kl 16.00: Gutter 16 BDO-serie 2.div: Neset – Tangmoen
  • Kl 17.30: Gutter 11: Neset – Sparbu
  • Kl 19.00: Gutter 16 BDO-serie 1.div: Neset – Byåsen 2

Det gror godt i yngre klasser i Neset. Vi lar Jesper Einarson Berg stå som representant for denne herlige gjengen. Jesper vant lørdagens straffespark-konkurranse under fotballdagen med helikoptertur som premie. Vi håper lagene lykkes like godt som A-laget. Møt opp til en ny spennende fotballdag på Vinnatrøa og hei Neset fram til seier!

Jesper Einarson Berg - vinner av straffespark-konkurransen under Årets fotballdag. Klar til ny dyst søndag sammen med Neset G16
Jesper Einarson Berg – vinner av straffespark-konkurransen under Årets fotballdag. Klar til ny dyst søndag sammen med Neset G16

frostaporten_ledigannonse

 

Legg inn en kommentar