RÅGO nominert til gründerpris

Landkreditt Bank og magasinet Lev Landlig har nominert RÅGO med Gustav Myraune som en av 10 kandidater til prisen Årets Landlige Spire!

Dette er en gründerkåring som tar utgangspunkt i landlige omgivelser, tradisjoner eller kvaliteter og som driver publikumsrettet innen reiseliv eller overnatting, nisjebutikker, mat, håndverk eller håndarbeid. Hensikten med prisutdelingen er å løfte fram aktører som er i startgropa med sin virksomhet eller har planer om utvidelse, og inspirere disse til å satse videre.

lev-landlig-merke

RÅGO er med sin nysatsning på å levere friske grønnsaker fra Frosta direkte hjem til abonnenter i nærområdet Stjørdal – Trondheim nettopp en slik gründer. Juryen vil vektlegge potensial til å skape lokal entusiasme, stolthet og engasjement, og at foretaket bidrar positivt til landlig verdiskaping i vid forstand.

RÅGO og Gustav Myraune - nominert til gründerprisen "Årets Landlige Spire 2016"
RÅGO og Gustav Myraune – nominert til gründerprisen «Årets Landlige Spire 2016». Foto: Steve Gumaer

RÅGO spiller på det gode ryktet Frosta har som Trondheims kjøkkenhage og bidrar til å framsnakke bygda ved å hente inn et variert utvalg av kvalitetsvarer fra lokale grøntprodusenter. Målet er at hver leveranse skal være en positiv overraskelse med et utvalg som gjenspeiler sesongen.

Nå kan DU være med og stemme fram Gustav i kåringen til Årets Landlige Spire her!

raagologoweb410

Legg inn en kommentar