Avvikler Frøken fjong

Fredag 26.august stenger Frøken fjong dørene på Kiwibygget ved Alstadjordet. De siste dagene i august blir lokalene brukt til konfirmasjon før nedpakking og flytting.

Til Frostaporten forteller Frøken fjong at de først og fremst skal ta en pause fra cafèdrifta, så får de se hva framtida bringer. Damene synes det er veldig trist å avslutte, og at det har vært et tøft valg siden de har trivdes godt med selve jobben og har blitt kjent med mange trivelige frostinger og deltidsfrostinger. – Det har vært en givende jobb og vi synes det har vært gøy å kunne tilby en litt annerledes møteplass på Frosta.

Frøken fjong - en møteplass i sentrum av Frosta de siste to år. Nå legges driften ned.
Frøken fjong – en møteplass i sentrum av Frosta. Nå legges driften ned.

Bakgrunnen for å avslutte driften sier de skyldes at utgiftene ble for store og dagsoppgjøret for lite. Frøken fjong ønsker at Frostaporten overbringer en takk til alle sine faste gjester og alle som tok turen innom. – Det har vært to hærlige år!

Frøken fjong
Frøken fjong – Linn Christina Moholt Hagerup, Bente Kristin Moholt Risan og Ida Caroline Moholt Hagerup

Frostaporten synes det er leit at Frøken fjong forsvinner da Frosta har behov for slike aktører både med tanke på alle tilreisende og deltids-frostinger, men også som et tilbud til bygdas egne innbyggere. Likevel forstår vi erkjennelsen av at det er vanskelig å oppnå god inntjening i en sesongbasert turistdestinasjon som Frosta er.  Vi ønsker damene lykke til videre og håper det dukker opp nye ideèr og muligheter!

frokenfjonglogoweb

Én kommentar til “Avvikler Frøken fjong”

  1. Rett og slett tragisk at ikke husleia kan reduseres 😳🙃 Må da vær bedre å få inn noe i forhold til ingenting… 🤑😱

Legg inn en kommentar