Frostalekene – Friidrettsstevne på Vinnatrøa

Søndag 11. september arrangerer friidrettsgruppa i Frosta IL Frostalekene. Stevnet vil være det første store friidrettsstevnet ved det nye anlegget på Vinnatrøa og er terminfestet som kretsstevne.

 • Tid: Søndag 11. september kl 11 – 16
 • Sted: Frosta Idrettspark, Vinnatrøa
 • Deltakere: Alle fra 8 år til og med veteran kan delta
 • Startkontingent: kr 50,- pr øvelse
 • Påmelding: Link

Øvelser

 • 60 m
 • 100 m
 • 600 m
 • 800 m
 • 3000 m
 • Høyde
 • Lengde
 • Kule
 • Spyd

Premiering

Alle som deltar på stevnet får en fin deltakermedalje laget spesielt for Frostalekene. I tillegg premieres en 3. del i hver klasse.

Påmelding

Påmelding gjøres elektronisk her på hjemmesidene til Norges Idrettsforbund.

Velkommen til Frostalekene

Det har ikke vært arrangert friidrettsstevne på Vinnatrøa siden 1980. I tillegg til løpebanen som ble bygd samtidig med kunstgressbanen er nærmiljøanlegget nå så og si ferdigstillt. Her er det laget kule- og diskosring, spydbane og forskjellige treningsapparater. Sammen med det nye klubbhuset framstår Frosta Idrettspark endelig som et komplett anlegg med gode muligheter for å arrangere et fullstendig friidrettsstevne.

Greta Skjevik og Arne Haug demonstrerer ett av styrkeapparatene på nærmiljøanlegget ved Vinnatrøa
Greta Skjevik og Arne Haug demonstrerer ett av styrkeapparatene på nærmiljøanlegget ved Vinnatrøa

Med gode fasiliteter på plass håper man at engasjementet og deltakelsen innen friidrett på Frosta tar seg opp. Bygda har en stolt historie å vise til med mange gode friidrettssutøvere. Frostalekene vil derfor være ett tiltak på veien for å støtte dette arbeidet.

Det er iallfall ikke noe å si på velvilligheten fra frivillige som ønsker å stille opp for å hjelpe til med arrangementet. Friidrettsgruppa har fått mange hjelpende hender som gjør det lettere å ta hand om arrangementet. Det er godt å se at dugnadsånden lever i beste velgående!

Deler av arrangementkomiteen for Frostalekene 2016: Bak fra venstre: Andreas Nåvik, Stein Aursand, Ola Asklund og Ole Lutdal. Foran fra venstre: Magne Vårvik, Ingvild Lein, Greta Skjevik og Arne Haug.
Deler av arrangementkomiteen for Frostalekene 2016: Bak fra venstre: Andreas Nåvik, Stein Aursand, Ola Asklund og Ole Lutdal. Foran fra venstre: Magne Vårvik, Ingvild Lein, Greta Skjevik og Arne Haug.

Frosta IL håper at mange melder seg på både fra Frosta og  fra andre idrettslag. Deltakere, ledere og publikum ønskes velkommen til et trivelig stevne på Vinnatrøa!

frosta_il

Legg inn en kommentar