Uavgjort for damelaget i Trønderhallen

Mens de norske skistjernene kjempet seg opp monsterbakken i Val di Fiemme søndag ettermiddag, spilte Frostas damelag håndballkamp i Trønderhallen mot Nessegutten 2. TV-sendingene bidro nok til et nokså glissent publikum, men det skulle vise seg å være svært underholdende for de som kom!

Som følge av et par skadetilfeller og fravær forøvrig stilte Frosta denne gangen med et forholdsvis ungt lag.  Første halve omgangen bar nok litt preg av dette da Nessegutten kom best igang og gikk raskt opp i en solid ledelse på hele seks mål. Godt spill av Frostas målvakt Signe Lehn sørget heldigvis for å holde Frosta inne i kampen ved å avverge flere opplagte målsjanser.

Etter halvspillt første omgang våknet endelig Frosta og tok betydelig mer tak i kampen, og i godt driv seilte frostingene opp og tok ledelsen 13 – 11 like før pause!

Frosta IL damelag i kamp mot Nessegutten 2

Nessegutten slo imidlertid tilbake i starten på andre omgang, og midtveis lå frostingene under 15 – 18. En utvisning for Frosta bidro dessuten til at Nessegutten fikk lagt på to «lette» scoringer. Dette så ut til å tenne Frosta på nytt, og sakte men sikkert kjempet de seg tilbake.

Det ble en svært spennende avslutning da Frosta lå under med ett mål før siste spilleminutt. Frosta contret og var nær scoring men ble taklet hardt og ble derfor belønnet med straffekast. Lina Amalie Einarsve satte dette sikkert i mål og Frosta kunne dermed juble over utligningen som også ble sluttresultatet 22 – 22.

Se video av Lina Amalie Einarsve sette straffekastet som sikret Frosta uavgjort mot Nessegutten 2:

Det ble altså en severdig kamp for foreldrene som hadde tatt turen innover, og for de yngste på laget var det bra matching med tanke på at 1998-gjengen skal delta med eget 16-årslag på Baldus-cup i Lillehammer senere på våren. Uavgjort i denne kampen var jevngodt med seier på mange vis!