Klart for Bedriftsturneringa 2015

I helga er det tradisjon tro tid for bedriftsturnering i Frostahallen. I år skal det konkurreres i volleyball og nytt for året: kanonball!

Det er 24 påmeldte lag hvorav 11 i kanonball og 13 i volleyball. Det blir premie til vinnerne i hver klasse. I tillegg har vi priser for beste utkledning, beste show og årets flause.

"Mariteam" - tidligere deltakere på bedriftsturneringa
«Mariteam» – tidligere deltakere på bedriftsturneringa

Det blir dessverre ingen bankett i år. Det var alt for få påmeldte. Derfor vil Frøken Fjong holde «after party» lørdag kveld fra kl 21. Alle som har deltatt på turnering er velkommen!

Turneringa starter fredag kveld kl 18 og fortsetter til 22. Klokka 9 lørdag morgen er det på’ n igjen. Spesielt for året er at begge grenene spilles samtidig, slik at det hele tiden foregår både volley- og kanonball.

Vi håper på mye folk i hallen. Publikum er hjertelig velkommen, helt gratis! Det blir show fra drillen og skolemusikken lørdag kl 14. Bli med og støtt dem! Finalene starter kl 15.30 og 15.45. De blir også verdt å få med seg. Kort tid etter blir det felles premieutdeling. Vi har stor tro på at dette blir ei bra turnering. Kom og bli med på moroa!

Mer info og kampoversikt finnes på hjemmesidene til bedriftsturneringa.

Arrangør: Frosta Volleyballklubb

Legg inn en kommentar