Bygdekino Frosta 20. april

Bygdekinoen har to filmer på programmet i Magnushallen mandag 20. april:

Annie kl 18:00 (ingen aldersgrense)

Musicalen om Annie er nå festet til film i en oppgradert og modernisert utgave.

Ti år gamle Annie Bennett bor på et fosterhjem i Harlem, og drømmer om at foreldrene en dag vil komme tilbake for å hente henne. For å vinne velgernes gunst i valget om borgermester lar milliardæren Will Stacks Annie få et opphold i den luksuriøse penthouseleiligheten sin. Men etter hvert blir han sjarmert av den lille jentas ustanselige pågangsmot og optimisme. Se filmen og nynn med på de udødelige gledessprederne som «Tomorrow» og «You’re Never Fully Dressed Without a Smile».

 

Fast & Furious 7 kl 20:00 (aldersgrense 11 år)

Amerikansk action-film om den fartsglade gjengen til Dominic Toretto (Vin Diesel) som etter å ha beseiret Owen Shaw, har reist tilbake til USA for å leve et normalt liv. Men Owens eldre bror, Deckard Shaw (Jason Statham), er hevnlysten, og akter ikke å gi seg før hvert medlem av Doms klan er tatt av dage. Det neste store kappløpet med tiden er i gang.

Legg inn en kommentar