Frosta seiret i Tine-stafetten!

Tine-stafetten, også kjent som «verdens største stafett», er et arrangement for skoler over hele landet hvor Frosta skole deltok både i innledende runder på Stjørdal forrige uke og med to lag under fylkesfinalen på Guldbergaunet sist torsdag. Under følger et sammendrag fra noen av eleven som deltok. Frostaporten gratulerer alle med helhjertet innsats!

Tirsdag 12. mai var vi på vei til Stjørdal for å springe Tine-stafetten. De fleste var nervøse og spente. Vi varmet opp med en fellesdans som vi alle måtte være med på. Etter hvert måtte vi gjøre oss klare til å springe. Vi fikk utdelt tine-produkter og
t-skjorter. 6.trinn lå veldig jevnt med de andre lagene, men kom dessverre ikke videre. 7.trinn kom på fjerdeplass, de var bare et lite mini-sekund unna å komme videre. Men 8. og 9.trinn kom på førsteplass, og vi gikk videre til finalen som skulle foregå på Steinkjer.

Torsdag 21. mai var det finale. 8. og 9.trinn satt på bussen på tur til Steinkjer, alle var nervøse, men vi måtte holde humøret oppe. Da vi var fremme begynte vi med en fellesdans igjen, og deretter varmet vi opp med en del friidrettsaktiviteter. Da vi var ferdig med aktivitetene, var det bare å starte.

Fra Frosta var det 8.trinn som startet, de lå godt an i starten, men på slutten var det en som tok oss igjen. 8.trinn kom derfor på andreplass, det var vi veldig stolte av.

Finelalaget fra 8.klasse Frosta skole
Finelalaget fra 8.klasse Frosta skole

Så var det 9.trinn sin tur, vi lå ikke så godt an på starten, men kom oss etter hvert. Vi lå på førsteplass helt til slutten. Da sto det mellom tre lag til å vinne, da kom konkurranseinstinktet til Jørund. Vi kom derfor på førsteplass!

Finalelaget fra 9.klasse Frosta skole
Finalelaget fra 9.klasse Frosta skole

Line Sundsby Hovdal og Nina Therese Tomren
Frosta 22.05.2015

Legg inn en kommentar