Teaterdag i sommerferien

Den 7.juli kan 25 unger i alderen 9-12 år være med og lage ei teaterforestilling! To teaterstudenter kommer til Frosta og holder teaterverksted.

Teaterverksted for barn 9-12 år
Tid: Tirsdag 7.juli kl 12-16
Sted: Amfiet i ungdomsskolen
Pris: 80 kr

De 25 første som melder seg på, får plass!
Påmelding til Ingebjørg Vestrum, tlf 907 83 619
Arrangør: Neset teaterlag

Dette blir en dag med både leik, moro og alvor. De to studentene, Jon Vegard Hovdal fra Frosta og Steffen Haugen fra Orkdal kommer med et halvferdig teaterstykke som de skal gjøre ferdig sammen med dem som deltar. Stykket skal ha et alvorlig tema, men det blir mye moro mens de lager forestillinga, og alle de 25 får delta i prosessen. Det blir altså et teaterverksted, og de regner med at de vil holde på i 4 timer.

Jon Vegard går andreåret på teaterutdanninga ved HiNT. Han har arbeidet mye med teater og barn, både på folkehøgskolen, videregående skole og nå på HiNT. Tegneserieteater og fortellerteater har vært blant temaene, og sist han var på scenen, var det som klovn. Han har også vært en del av «Gårdimellom» på Stiklestad om sommeren. Sceneprestasjonene hans er utallige, og her på bygda husker vi han som både rev, gutt og sjørøver på Solvang, og ikke minst som Peter Pan.

Jon Vegard Hovdal som ornitolog og fossekallekspert på scenen da HiNT satte opp en klovnekabarét på Tindved!
Jon Vegard Hovdal som ornitolog og fossekallekspert på scenen da HiNT satte opp en klovnekabarét på Tindved!

Steffen Haugen fra Orkdal studerer drama og teater ved universitetet, og har spesialisert seg på Teater i undervisning. Han har også studiekompetanse i teater for barn og unge.

Det er altså habile folk som kommer hit! Vi lar dem bruke amfiet i ungdomsskolen, og oppfordrer til å være raskt ute med påmelding, ettersom det bare er plass til 25 deltakere.

Ingebjørg Vestrum

Legg inn en kommentar