Knapp sluttspurt for Frosta IL Jenter 16

Frosta IL Jenter 16 led et knepent tap mot Ogndal 2 under søndagens håndballkamp i Frostahallen. Frostajentene kom litt tregt igang i første omgang og lå ganske klart under 3-10 ved halvspillt kamp. Tydeligvis gjorde praten i garderoben sitt, for hjemmelaget slo friskt tilbake i andre omgang og knappet jevnt og trutt inn på ledelsen.

Frosta IL Jenter 16 - Ogndal 2: 15 - 18
Frosta IL Jenter 16 – Ogndal 2: 15 – 18

Mot slutten ble det en riktig så spennende innspurt med trøkk og vilje, men desverre holdt det ikke denne gangen helt inn. Vi satser på at jentene kommer igang litt raskere neste gang!

Frosta IL Jenter 16 - 2015. Bak fra venstre: Lagledere Roald Vang og Berit Undersåker Skaslien, Bodil Skaslien, Tina Reitan, Johanne Rekkebo, Ingvild Vang, Anveig Kvamme, Emma Aakerholm Bjerkan, Frida Gullesen Davidsen, trener Jan Inge Røkke. Foran fra venstre: Lene Aunan Vik, Antonia Røkke, Thea Fossum Krog, Nora Faanes, Anne Ringstad, Hanna Kirknes Alstad og Inga Mathilde Fiborg Aas.
Frosta IL Jenter 16 – 2015. Bak fra venstre: Lagledere Roald Vang og Berit Undersåker Skaslien, Bodil Skaslien, Tina Reitan, Johanne Rekkebo, Ingvild Vang, Anveig Kvamme, Emma Aakerholm Bjerkan, Frida Gullesen Davidsen, trener Jan Inge Røkke.
Foran fra venstre: Lene Aunan Vik, Antonia Røkke, Thea Fossum Krog, Nora Faanes, Anne Ringstad, Hanna Kirknes Alstad og Inga Mathilde Fiborg Aas.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s