Kretsfinaler for Neset FK G14 og G16

Neset FKs guttelag i årsklassene 14 og 16 år ble sist uke klar for finalekamper i seriesluttspillet for hhv. 1. div og 2.div i Trøndelag Fotballkrets. Neset G14 kjemper derfor om tittelen Kretsmester mens G16 kan vinne Kretspokalen.

Begge de to lagene har hatt en god fotballsesong i høst. Neset G14 endte opp som nummer to på tabellen etter kamper mot kun Trondheimslag (Byåsen, Ranheim, Heimdal og Nardo), mens G16 vant soleklart sin avdeling i 2. div og holder nok et nivå på høyde med 1. div. Begge lagene gjorde også gode prestasjoner under årets Storsjø-cup i Østersund og Norway-cup i Oslo.

Neset G16 – Bilde fra semifinale seriesluttspill 2015. Bak fra venstre: Emil Reitan, Jørund Kvamme, Egil Øien Veimo, Sander Rise Hønnås, Harald Jr Husby Tømmerdal, Morten Finsvik Aatlo, Jesper Berg, Håkon Hervik Juberg, Vegard Aatlo, lagleder Boye Qvarme. Foran fra venstre: Jonas Høglin, Simon Qvarme, Simon Østerlie, Edvard Sandvik Tagseth, Emil Østerlie, Christian Tomren. Liggende foran: Per Kristian Sandvik Tagseth.
Neset G16 – Bilde fra semifinale seriesluttspill 2015. Bak fra venstre: Emil Reitan, Jørund Kvamme, Egil Øien Veimo, Sander Rise Hønnås, Harald Jr Husby Tømmerdal, Morten Finsvik Aatlo, Jesper Berg, Håkon Hervik Juberg, Vegard Aatlo, lagleder Boye Qvarme. Foran fra venstre: Jonas Høglin, Simon Qvarme, Simon Østerlie, Edvard Sandvik Tagseth, Emil Østerlie, Christian Tomren. Liggende foran: Per Kristian Sandvik Tagseth.

De har dermed en unik mulighet til å krone årets sesong med å bli best i sine klasser i Trøndelag! En slik mønstring er det lenge siden Neset FK har vært i nærheten av. Sett i forhold til innbyggertallet på Frosta er det helt spesielt at vi har to årsklasser som hevder seg så høyt.

Neset Gutter 14. Bilde fra Norway Cup 2015. Bak fra venstre: Kristin Gumaer, Sindre Jørås Skogmo, Edvard Sandvik Tagseth, Ingebrigt Aas, Jonathan Viken, lagleder Roger Lein. Midten fra venstre: lagleder Kjell Arne Aatlo, Henrik Viken, Anton Solvold, Sylvester Tommy Beah, Casper Olsen, Joachim Tomren, Caspar Øien Veimo. Foran fra venstre: Sigurd Hernes, Lasse Aatlo, Jonathan Valberg, Magne Qvarme, Halldor Løvrød, Martin Olsen, Eskil Rise Hønnås
Neset Gutter 14. Bilde fra Norway Cup 2015. Bak fra venstre: Kristin Gumaer, Sindre Jørås Skogmo, Edvard Sandvik Tagseth, Ingebrigt Aas, Jonathan Viken, lagleder Roger Lein. Midten fra venstre: lagleder Kjell Arne Aatlo, Henrik Viken, Anton Solvold, Sylvester Tommy Beah, Casper Olsen, Joachim Tomren, Caspar Øien Veimo. Foran fra venstre: Sigurd Hernes, Lasse Aatlo, Jonathan Valberg, Magne Qvarme, Halldor Løvrød, Martin Olsen, Eskil Rise Hønnås

Spesielt er det også at vi har èn spiller som deltar på begge disse to lagene – Edvard Sandvik Tagseth. Som kjent har Edvard tidligere i år signert en prekontrakt med Liverpool, og han bidrar uten tvil til å heve nivået betraktelig på begge lagene. Ikke bare som følge av at han selv er dyktig, men også i form av at han spiller mange av sine medspillere gode. Fotball er et utpreget lagspill, og det hjelper ikke alene med soloprestasjoner.

To sentrale spillere på Neset G16 2015: Harald Jr Husby Tømmerdal og Edvard Sandvik Tagseth
To sentrale spillere på Neset G16 2015: Harald Jr Husby Tømmerdal og Edvard Sandvik Tagseth

I tillegg har vi to svært gode sisteskanser i mål. For G14 står Halldor Løvrød og for G16 Harald Jr Husby Tømmerdal. Sammen med resten av guttene, og ikke minst den eneste jenta som deltar her – Kristin Gumaer, utgjør lagene to gode prestasjonsgrupper som uten tvil vil gjøre sitt beste for å gå helt til topps i følgende kretsfinaler:

Finale sluttspill G14 1.div – Trøndelag Fotballkrets

Neset – Byåsen

Tid: torsdag 29.10.2015 kl 19:25
Sted: SalMar-banen kunstgress

 

Finale sluttspill G16 2.div – Trøndelag Fotballkrets

Neset – Rødde

Tid: fredag 30.10.2015 kl 19:35
Sted: SalMar-banen kunstgress

 

Vi ønsker spillere og lagledere lykke til og håper at mange frostinger tar turen til Trondheim for å støtte lagene under kretsfinalene!

Legg inn en kommentar