Kretspokalen til Neset G16!

Jubelen hadde knapt stillnet på SalMarbanen etter at Neset G14 ble Trønderske Kretsmestre torsdag, før et nytt Neset-lag var på jakt etter en sluttspilltittel kvelden etter. Guttelaget i 16-årsklassen møtte Rødde i finalekamp om Kretspokalen for 2. divisjon i Trøndelag Fotballkrets.

Rødde er en fotballklubb fra Melhus i Sør-Trøndelag. Klubben er et resultat av en sammenslåing av toppfotballsatsningen i Melhus Idrettslag og Tiller Idrettslag høsten 2012.

Neset G16 var i høstsesongen overlegen vinner av sin avdeling med en målforskjell på hele 40-7 etter 7 kamper. Det vitner både om en solid forsvarsrekke og målfarlige angripere! Laget innehar i så måte et nivå på linje med lag i 1. divisjon.

Neset G16 Storsjøcup 2015. Bak fra venstre: lagleder Einar Aatlo, Sander Rise Hønnås, Håkon Hervik Juberg, Emil Reitan, Oscar Lyngen, Morten Finsvik Aatlo, Arne Kristian Jektvolden, Victor Solvold, lagleder Boye Qvarme. Foran fra venstre: Harald Jr Husby Tømmerdal, Vegard Aatlo, Per Kristian Sandvik Tagseth, Emil Østerlie, Edvard Sandvik Tagseth, Joakim Skjevik, Simon Qvarme, Jonas Høglin, Christian Tomren og Egil Øien Veimo
Neset G16 – Bilde fra Storsjøcup 2015. Bak fra venstre: lagleder Einar Aatlo, Sander Rise Hønnås, Håkon Hervik Juberg, Emil Reitan, Oscar Lyngen, Morten Finsvik Aatlo, Arne Kristian Jektvolden, Victor Solvold, lagleder Boye Qvarme. Foran fra venstre: Harald Jr Husby Tømmerdal, Vegard Aatlo, Per Kristian Sandvik Tagseth, Emil Østerlie, Edvard Sandvik Tagseth, Joakim Skjevik, Simon Qvarme, Jonas Høglin, Christian Tomren og Egil Øien Veimo

Det var derfor knyttet store forventninger til at laget også skulle kunne gå helt til topps i sluttspillet etter å ha beseiret Orkla 5-2, og Steinkjer 2 2-1 i hhv kvart- og semifinale.

Det skulle vise seg å bli en målrik kamp. Etter 13 min sto det allerede 1-1, og etter en halv times spill gikk Rødde opp i ledelsen 1-2 som de beholdt fram til pause. Etter en god prat tok Neset i andre omgang mer tak i kampen og presset hardt opp på banen, og til slutt lyktes de å utligne til 2-2 få minutter før full spilletid! Spenningen eskalerte dermed kraftig for alle de frammøtte supporterne da man måtte ty til ekstraomganger. Her satte så Neset endelig spikeren i kista i andre ekstraomgang og endte kampen 3-2!

Nesets aldersbestemte årsklasser flyter på en medgangsbølge for tiden. At klubben ender opp med å ta hjem både Kretsmesterskap for G14 og Kretspokalen for G16 er historisk sett unikt i denne sammenhengen. Å låne RBKs slagord om «Stolt Fortid – Stor Framtid» kan ikke passe bedre etter disse to sluttspillfinalene. Vi gratulerer nok en gang til alle spillere og lagledere med knallgod innsats!

pokal

 

Bilder

 

Legg inn en kommentar