Bronse til G16 i Buvik-cup

Neset G16 avsluttet sesongen med innendørs fotballcup i Buvika. Dette er hurtig 5`er-fotball etter såkalte futsal-regler.

Solid innledende spill gav gruppeseier foran Orkanger. Kvartfinalen ble deretter «enkelt» innkassert 6-0 mot Buvika, men så møtte de et bedre lag i Byåsen under semifinalen som  til slutt også vant hele cupen.

I bronse-finalen klarte Neset på nytt å beseire Orkanger, denne gangen hele 9-3, og stemningen i garderoben var stor da frostaguttene pakket sammen og satte kursen hjem.

Neset FK G16 på Buvik-cup. Fra venstre: Sander Rise Hønnås, Jonas Høglin, Per Kristian Sandvik, Arne Kristian Jægtvold, Morten Finsvik Aatlo, Simon Qvarme, Vegard Aatlo og Egil Øien Veimo
Neset FK G16 på Buvik-cup. Fra venstre: Sander Rise Hønnås, Jonas Høglin, Per Kristian Sandvik Tagseth, Arne Kristian Jegtvolden, Morten Finsvik Aatlo, Simon Qvarme, Vegard Aatlo og Egil Øien Veimo. Lagledere: Boye Qvarme og Einar Aatlo.

Neste år tar denne gjengen steget opp i Junior-avdelingen med nye utfordringer. De kan se tilbake på et år med gode resultater og artige opplevelser både under Storsjø-cup og Norway-cup, og overlegen seier i høstsesongen som også ble kronet med Kretspokalen. Vi gratulerer med nok en «skalp» til samlinga!

Bronsepokal til Neset G16 i Buvik-cup 2015
Bronsepokal til Neset G16 i Buvik-cup 2015

Legg inn en kommentar