Bedriftsturnering også i år!

I utgangspunktet trodde man at turneringa dette året sto i fare for å bli avlyst, men en driftig gjeng ungdommer med Odd Kristian Krog i spissen har stablet på beina en arrangementskomitè som ivrer for å opprettholde denne årlige sosiale møteplassen rett før påska starter for fullt.

I år blir det turnering i fotball og volleyball, og nytt av året er en egen «grennja-liga» i volleyball. Turneringa starter fredag 18. mars og avsluttes dagen etter med påfølgende bankett på Frøken Fjong hvor Nils Børge Botten spiller opp til dans!

"Søppeldynga" beseiret "Aasgutten" 23 - 16 i volleyballfinalen
«Søppeldynga» beseiret «Aasgutten» 23 – 16 i volleyballfinalen i 2015

I tillegg til turnering vil det bli høytidelige og uhøytidelige kåringer i løper av helga, blant annet:

  • Beste Heiarop (lagsvis)
  • Beste Kostyme/utkledning

Lørdag formiddag skal det også kåres Frostamester i utvalgte grener:

  • Potetløp
  • Revkrok
  • Kaldkauking

Arrangørene ønsker mye publikum for å skape skikkelig stemning langs oppløpssiden under Potetløpet! Så på lørdag oppfordrer de alle og enhver til å ta med seg slekt og venner for å kåre Årets Frostamester i de nevnte grenene – det vil være litt av en tittel å ta med seg hjem!

Frist for påmelding av lag er 10. mars. Alternativer for påmelding:

Her kan du lese mer om bedriftsturneringa i 2015 og regler for lagene.

Legg inn en kommentar