Ekstra avgang for morgentoget

4. april lanserer Trønderbanen nye ruter som innebærer at det tidligste morgentoget til Trondheim også vil stoppe på Åsen stasjon. Dette toget vil ha avgang kl 05.53 fra Åsen – noe som vil være en forbedring av tilbudet for togpendlere fra Frosta og Åsen.

Åsen togstasjon
Åsen togstasjon

Endringen kommer som følge av at NSB tilpasser seg tilbakemeldinger fra passasjerer som har etterlyst denne muligheten.

Fylkes Frode Revhaug
Fylkesråd for samferdsel, Frode Revhaug

Fylkesråd for samferdsel, Frode Revhaug, sier til Innherred.no at Åsen stasjon er et viktig knutepunkt, ikke minst for pendlere fra Åsen og Frosta. – Det er bra at NSB og vi i fellesskap har fått til at denne avgangen også stopper på Åsen, slik at pendlere og øvrige reisende får et utvidet togtilbud, sier han.

Det vil ikke komme noen endringer på rutetidene for ettermiddagstogene nordover – de vil kjøres akkurat som i dag.

Legg inn en kommentar