Neset klar for avspark på flere baner

Det nærmer seg avspark og seriespill for Neset FKs mange lag i alle årsklasser. Fotballklubben engasjerer nesten fem hundre medlemmer, og i løpet av året gjenomføres det flere hundre kamper. En slik aktivitet krever stor innsats i mange ledd, og dugnadsarbeid er viktig for å skaffe midler til klubben.

Neset Fk 2

Frostadan er en av de aller viktigste dugnadene i fotballklubben, og man håper på god oppslutning både av utstillere og besøkende. Dugnadsgjengen som planlegger årets bygdadag er også klar til å sparke igang mobilisering av utstillere til årets bygdadag.

Hovedfokus for Frostadan i år er fritidsrelatert næring, og man håper spesielt at dette slår an blant bygdas mange deltids-frostinger og tilreisende. En spesiell oppfordring går derfor ut til næringsaktører på Frosta og omegn som arbeider innenfor dette området, om å stille med stand på bygdadagen! Info om bestilling av bodplass finner du her.

Frostadan.no vil gjøre det lettere både for utstillere og besøkende å orientere seg om bygdadagen. Holmen Park & Anlegg hadde lagt mye arbeid i å lage en fin stand som viste litt av hva de har å tilby sine kunder under Frostadan 2015.
Holmen Park & Anlegg laget en kjempefin stand som viste litt av hva de har å tilby sine kunder under Frostadan 2015.

Ennå er det noen baller i lufta som må tas ned i forhold til hvilke aktiviteter som skal foregå i forbindelse med utstillingen. Men det legges opp til mer underholdning underveis enn tidligere. Og på kveldens Hallfest blir det dansemusikk av «The Allrounders» etter «firrispæll» med Terje Hilanmo – her blir det garantert trøkk og god stemning! Les mer om Hallfesten og sikre deg billett på kultar.no !

"The Allrounders" med frontfigur Jarle Selven spiller opp til dans
«The Allrounders» med frontfigur Jarle Selven spiller opp til dans under Frostadan 2016

Besøk nettstedet www.frostadan.no og Facebooksida til Frostadan for å finne mer informasjon om årets bygdadag 13.august!

Legg inn en kommentar