Frostakartet.no i ny drakt

Frostakartet.no lanseres nå i nytt design som tar sikte på å gi brukerne en enda bedre interaktiv rundreise på perla i Trondheimsfjorden for å vise hva Frosta har å by på!

Frostakartet har fått en ansiktsløfting med nytt design hvor vi har forsøkt å forbedre både form, presentasjon og funksjon. Nettstedet framstår nå i større grad som et eget selvstendig domene selv om det fortsatt er sterkt knyttet sammen med hovedportalen vår, Frostaporten.no.

Frostakartet er laget først og fremst med tanke på alle turistene og deltids-frostingene som gjester bygda. Men det vil også fungere som et enkelt oppslagsverk for fastboende frostinger.

Av forbedringer kan vi nevne:

  • bedre mulighet til å velge (filtrere) hva som skal vises på kartet
  • bedre grafisk presentasjon av hver oppføring
  • mulighet til å få en veibeskrivelse fra stedet man befinner seg med funksjonen «Get directions» (mest egnet for mobile enheter som nettbrett og smarttelefon)
  • bedre funksjonalitet på tvers av alle plattformer (PC, nettbrett, smarttelefon)

Frostakartet_profilering

Ennå er ikke kartet komplett – en oppfordring går derfor til næringslivet om å bli med for å vise omverden hva som finnes av tilbud og muligheter på bygda.  Kanskje har DU også et forslag til en oppføring som mangler innen «Aktiviteter»,»Severdigheter» og «Turløyper»?

Bedrifter som ønsker oppføring på Frostakartet kan kontakte Frostaporten her. Pris for oppføring finner du her.

Utforsk Frostakartet.no!

Legg inn en kommentar