Luftig signering av intensjonsavtalen

Fredag morgen signerte ordfører i Stjørdal, Ivar Vigdenes, og ordfører i Frosta, Trine Haug, intensjonsavtalen mellom Stjørdal og Frosta kommune. Signeringen foregikk symbolsk nok i kontrolltårnet på Værnes med utsikt til begge kommunene.

Frosta-ordfører Trine Haug og Stjørdal-ordfører Ivar Vigdenes underskrev intensjonsavtalen på Værnes. Foto: Frode Eitrem / NRK.
Frosta-ordfører Trine Haug og Stjørdal-ordfører Ivar Vigdenes underskrev intensjonsavtalen på Værnes. Foto: Frode Eitrem / NRK.

Mandag rett over helga skal frostingene gjennomføre folkeavstemming om hvorvidt de ønsker at Frosta kommunestyre skal gi sin tilslutning til intensjonsavtalen, eller om Frosta fortsatt skal bestå som egen kommune.

intensjonsavtale

Til NRK sier Vigdenes at Stjørdal og Frosta hører naturlig sammen både historisk og kulturelt, og har et felles bolig- og arbeidsmarked. – Nå skal vi vokse oss sterke og bruke mindre penger på administrasjon og mer på tjenester, sier ordføreren i Stjørdal til NRK.

Så gjenstår det å se om folket er enig eller ikke!

Legg inn en kommentar